Companiile Central Standard Timing si E-ink au lanasat la Consumer Electronics Show - CES 2013, din Las Vegas, ceasul de mana CST-01, cel mai subtire din lume, potrivit portalului CNET.

Cu o grosime de numai 0,8 milimetri, ceasul este mai subtire chiar decat o carte de credit.

Potrivit Central Standard Timing, CST-01 este realizat prin laminarea unor componente flexibile si foarte subtiri intr-o singura banda de otel inoxidabil.

Ceasul este alimentat de baterie Thinergy Micro-Energy Cell, care poate fi incarcata in doar 10 minute de la o sursa externa, operatiune ce poate fi repetata de 100.000 de ori, si are o durata de viata de 15 ani.

Central Standard Timing vrea sa stranga pe platforma online Kickstarter finantare de circa 200.000 de dolari pentru a lansa productia ceasului. 

Ar putea fi mai tare decat iPhone 5 si Samsung Galaxy S III. Cat de bun e si cum arata: Sony Xperia Z

Precomenzile incep de la 129 de dolari, iar livrarile sunt estimate pentru trimestrul al doilea al acestui an. CST-01 este prezentat in cadrul Targul de tehnologie CES (Consumer Electronics Show) are loc la Las Vegas intre 8 si 11 ianuarie 2013. Mai multe stiri despre CES 2013 pe yoda.ro/ces-2013.

George Buhnici va fi prezent si in acest an la CES 2013 in Las Vegas, de unde va transmite live pe ProTV News si la Stirile ProTV cele mai importante lansari de la targul numarul 1 de tehnologie din lume.

Sursa: Mediafax / Foto: CNET