Nu numai husele cu incarcator incorporat pentru iPhone sau Samsung Galaxy au fost prezente la CES, asa cum am vazut la producatorul Lenmar, dar CES 2013 a avut exponate si pentru cei care cauta huse deosebite in toate culorile pamantului pentru iMac sau carcase cu forme de leopard pentru iPhone. Si Ballistic a fost prezent la CEs 2013 cu huse dintr-un gel special care protejeaza telefonul tau de socuri.

Pentru cei pasionati de muzica insa, locuri precum House of Marley, unde fiul lui Bob Marley a prezentat ultimele sisteme audio si casti din materiale reciclabile, sau Jawbone, care a venit cu boxele sale mici, dar extrem de puternice, prin Bluetooth cu baterie incorporata, au fost atractiile principale. Nici iRig nu trebuie uitat. Producatorul a venit cu noile dispozitive prin care tot studioul tau se poate aduna intr-un iPad conectat la iRig. Microfoanele, clapele sau turntable-ul vor fi conectate intr-un singur loc.

Daca preocuparea dumneavoastra principala este insa sanatatea, la CES 2013, glucometrele conectate la iPad si iPhone sau dipozitivele prin care iti poti verifica singur tensiunea si transmite datele prin smartphone-ul sau tableta ta au fost prezente si extrem de atractive.