Targul de Tehnologie CES Las Vegas a adus o multime de inovatii. Unele gadgeturi vor fi pe piata anul acesta, altele au nevoie de cativa ani, pentru ca mai trebuie rafinate. Jurnalistii de la cnet.com, care acorda anual Premiile CES Las Vegas, au selectat cele mai tari dispozitive de anul acesta. Best of CES Awards au fost anuntate vineri dimineata.

La categoria gadgeturi pentru jocuri, Razer Edge a fost declarata castigatoare. In esenta o tableta, aceasta devine un gadget fantastic pentru gameri, cu ajutorul unor accesorii care o fac unica. Razer Edge merita, in opinia cnet, si premiul "Best of Show", iar publicul, l-a ales, de asemenea, gadgetul obtinand si "People's Choice". Pretul lui Razer Edge porneste de la 1000 dolari. Tableta va fi disponibila in lunile urmatoare.

Download muzica gratis pe Amazon, pentru toate CD-urile cumparate in ultimii 15 ani

Categoria "Emerging tech", care se acorda tehnologiilor aflate la inceput de drum, premiul i-a revenit imprimantei 3D Cube X, care poate printa in 3 culori si cu doua tipuri de plastic. Pretul ei este de 4.000 de dolari.

Surpriza la categoria telefoanelor mobile, unde castigator a fost desemnat YodaPhone, un aparat rusesc cu un ecran obisnuit LCD in partea din fata, si cu unul cu e-ink pe spate, pentru economisirea bateriei, dar si pentru citit.

La masini, Chevy MyLink a luat premiul, pentru tehnologiile cu care este dotata si pentru ca are o interfata asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile.

La calculatoare, Lenovo Horizon Table, cu Windows 8, a castigat. Are o baterie care dureaza 2 ore si poate fi folosita pe post de jucarie de familie.

Categoria Home theater & audio a fost castigata de Vizio 5.1, iar la Networking & Storage marele invingator a fost Seagate Wireless Plus, un fel de hard disk reinventat care se conecteaza Wireless cu telefoanele si cu tabletele. La tehnologie care poate fi purtata, castigatoare a fost bratara Fitbit Flex, care iti monitorizeaza sanatatea.

In fine, la televizoare, premiul le revine celor de la Samsung, pentru modelul Ultra HD TV.

Ar putea fi mai tare decat iPhone 5 si Samsung Galaxy S III. Cat de bun e si cum arata: Xperia Z

Flash Animation