Este exagerat de mare, dar arata bine, daca tinem cont de faptul ca are un adevarat computer in interior. In spatele ecranului avem un procesor si memorie.

Ce stie sa faca? Poate sa-ti urmareasca semnele vitale, poate afisa ora intr-un mod interesant, poti primi e-mail pe ceas sau sa vorbesti prin messenger cu prietenii.

Ecranul are tehnologie OLED, iar procesorul este de tip ARM. Ceasul-computer suporta aplicatii si poate fi conectat la un telefon Android sau iOS.

Astfel, ecranul ceasului poate prelua din telefonul tau mobil informatii legate de navigatie sau orice altceva si se transforma intr-un fel de handsfree pentru ochi.

Ceas-computer la CES 2013

Este construit din inox, are curea din piele, iar ecranul este tactil.

De asemenea, pe acest super-ceas nu puteti citi doar ora, asa cum se intampla cu unul obsinuit, ci va puteti consulta sms-urile de pe telefon, puteti vedea imediat cine va suna in acel moment si primiti alerte de pe calendar, asa cum le-ati setat initial pe Google sau alti furnizori ale acestor servicii.

Senzorul ceasului de la Toshiba va poate tine la curent cu sanatatea dumneavoastra, insa, de asemenea, poate se poate inchide automat daca nu recunoaste ritmurile unice ale batailor de inima ale proprietarului.