Nu munci mult, munceste inteligent pare sa fie noua regula a persoanelor ocupate, care trebuie sa finalizeze un numar mare de sarcini intr-un timp scurt. In loc sa petreci ore intregi in fata laptopului, poti gasi tot soiul de solutii care sa iti faca viata mai frumoasa, iar timpul pe care il castigi, il poti petrece uitandu-te la filme sau impreuna cu familia.

Office 365 Personal este un soft care aduna ce are mai bun Universul in materie de productivitate a muncii. Orice document Word, Excel sau PowerPoint poate fi creat si editat simplu, apoi mutat de pe un dispozitiv pe altul, o functie utila daca iti aminteste de exemplu seara, inainte de culcare, ca vrei sa mai modifici ceva.

In oferta magazinelor online din Romania exista o multime de laptopuri, multe la aproximativ 2.000 RON, care vin cu acest pachet gratuit.

Iata cate lucruri pe care le poti face cu Office 365 Personal si pe care ti le doreai de multa vreme:

1. Poti edita fisiere PDF

Cu Office 365 Personal este acum mai simplu sa lucrezi cu documentele. Poti edita acum un fisier PDF, modificandu-i paragrafele, tabelele sau textul. Apoi, rezultatul muncii tale poate fi un document Word sau tot un PDF.

2. Creeaza sondaje de opinie cu Excel si SkyDrive

Este foarte simplu sa conectezi doua softuri din pachetul Office 365 Personal, ca de exemplu Excel si SkyDrive, pentru a crea un raport inovator. Cu Excel, poti crea sondaje tastand intrebarile si tipul acestora.

Cei care primesc sondajul de la tine, nu trebuie neaparat sa aiba un cont la SkyDrive pentru a participa.

3. Acces pe telefonul mobil

Daca ai un telefon cu acces la Internet, aplicatiile Office te ajuta sa ai mereu la indemana informatiile importante. Foloseste aplicatiile mobile ca parte din strategia ta pentru a munci eficient si a face modificari la documente oriunde si oricand.

4. Insereaza videoclipuri si efecte video

Office 365 Personal iti permite sa adaugi un video de exemplu de pe YouTube intr-un fisier Word. Totul se face simplu, din cateva clickuri. Un astfel de aritificiu poate sa ii adauge valoare documentului tau.

5. Date care se completeaza singure in Excel

Excel iti economiste timp completand singur anumite coloane, in functie de tiparul tau. Excel folosea pana acum acel "fill", care iti completa o secventa numerica, precum numarul de ordine intr-un table. Noul "Flash Fill" (Ctrl+E) face insa mai mult, ca de exemplu extragere de date sau concatenare de date din text existent, numere sau date calendaristice.