Cele mai multe idei din ziua de astazi se construiesc in jurul unor persoane rasfirate pe mai multe tari si mai multe continente. Unul dintre prieteni sau membri ai familiei poate fi, de exemplu, in Statele Unite al Americii, altul Estul Europei, iar un altul undeva in Asia. Povestile de succes care au in centru astfel de echipe nu sunt deloc putine, iar Internetul face mai usoara colaborarea.

Pachetul Office 365 Personal te ajuta sa fii productiv oriunde te-ai afla, pentru ca fisierele pot fi editate la comun si ai la dispozitie o multime de trucuri care iti fac munca mai usoara si mai frumoasa.

Acest pachet are si 60 de minute pe Skype luna de luna, pentru apeluri catre numere de telefon fixe si mobile in peste 60 de tari si asistenta tehnica gratuita. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa formeze numarul de telefon al persoanei cu care doreste sa discute, cu ajutorul Skype. Apoi prietenul de peste hotare ii va raspunde.

Cei care au un cont de Skype trebuie sa se logheze pe www.office.com/myaccount cu continul de Microsoft, apoi isi vor activa linkul din cateva clickuri.

Mai multe, noul Office 365 Personal duce aplicatiile cunoscute, precum Word, Excel si PowerPoint, la urmatorul nivel. La eMAG gasiti pachetul Office 365 Personal, dar si o multime de laptopuri la oferta, cu acest abonament inclus.

Un pachet Office 365 Personal include un abonament pentru un computer PC sau Mac + o tableta Windows sau iPad si acces facil de pe telefoanele inteligente. Veti primi 20 GB spatiu de stocare online pe OneDrive.