Prezentarile pe care suntem invitati sa le urmarim par, de cele mai multe ori, plictisitoare. Totusi, atunci cand suntem pusi in fata unei astfel de sarcini, nu reusim sa facem mai bine, si ajungem sa repetam lucrurile pe care le criticam la altii.

La cate prezentari se fac, ai putea crede ca sunt putine lucruri care pot fi inovate. Si totusi, Office 365 Personal te ajuta sa treci cu bine peste emotii, sa faci o prezentare perfecta si sa te bucuri apoi de aprecierea publicului.

PowerPoint, inclus in pachetul Office 365 Personal, iti pune pe tava toate elementele cu ajutorul carora te poti face remarcat. Iar modul de vizualizare pentru prezentator, cu ajutorul caruia poti include elemente vizibile doar pentru tine, te va ajuta sa nu te poticnesti pe parcusul expunerii.

Daca laptopul nu te multumeste, poti gasi unul la oferta la eMAG. Exista cateva la care primesti cadou Office 365 Personal, ca sa ai la degetul mic tot ajutorul de care ai nevoie.

 

1. Ai o multime de teme si sabloane gratuite la dispozitie

Indiferent daca ai de facut o prezentare serioasa sau una iesita din tipare, temele si sabloanele gratuite pe care ti le ofera Microsoft te ajuta sa obtii rezultate deosebite intr-un timp scurt.

Gasesti invitatii pentru petrecere gata facute, la care mai trebuie sa completezi ziua si ora, albume foto de familie, brosuri turistice, prezentari academice sau propuneri de afaceri.

 

2. Maresti un grafic din cateva clickuri

Prezentarile care se bucura de cel mai mult succes sunt cele care au pagini aerisite. Cu PowerPoint din pachetul Office 365 Personal, poti indrepta atentia publicului spre elementul care te intereseaza. Poti mari un grafic din cateva clickuri, sau il poti micsora la fel de usor.

 

3. Prezentarile se salveaza in cloud

Uneori, mai multi oameni trebuie sa lucreze la o prezentare, sau un astfel de document trebuie sa treaca prin mai multe maini pana cand isi primeste aprobarea finala. Este un proces anevoios, care te tine cu sufletul la gura in situatiile in care a mai ramas putin timp pana la prezentare, iar aprobarile intarzie.

Cu Office 365 Personal, prezentarile se salveaza in OneDrive, si toti partenerii pot avea acces la ele si scrie comentarii, pentru a usura procesul de creare a unei prezentari.

Cei cu care lucrezi pot primi un link spre fisier, iar fiecare are permisiuni de vizualizare si de editare. Daca cineva modifica ceva, toata lumea va vedea cea mai recenta actualizare a prezentarii.

Cu noul Office 365 Personal poti scrie comentarii sau raspunde la comentarii chiar langa zona de diapozitive despre care se discuta, iar utilizatorii pot urmari firul conversatiei.

 

4. Foloseste videoclipuri de pe YouTube in interiorul prezentarii

Este simplu sa incluzi in interiorul prezentarilor tale imagini video. Cu cateva clickuri, poti crea un slide de efect. Este bine sa spargi prezentarea, din cand in cand, cu filmulete (amuzante) legate de subiectul pe care il prezinti, ca sa le dai ocazia celor din public sa se relaxeze.

Pe Internet gasesti o colectie impresionanta de filmulete care sa te ajute sa iti ilustrezi mesajul.