Laptopurile cu procesoare Intel din a 4-a generatie sunt deja numeroase in ofertele magazinelor online din Romania, si vin cu preturi pentru toate buzunarele si design pentru fiecare privitor. Noile gadgeturi au o performanta grafica de doua ori, chiar de trei ori mai buna fata de generatia precedenta de procesoare de la Intel, cele Ivy Bridge. 

In plus, consumul de electricitate a scazut cu pana la 50 la suta, iar asta inseamna ca autonomia laptopurilor creste si vei putea sa muncesti sau sa te uiti la filme fara sa fie nevoie sa tii gadgetul in priza.

Cei de la Intel spun chiar ca noile procesoare Haswell sunt „un urias pas inainte” si ca „ofera cea mai mare crestere a autonomiei din istoria Intel”.

Datorita noilor procesoare de la Intel, producatorii de laptopuri, tablete sau alte dispozitive nu mai trebuie sa faca un compromis atunci cand vine vorba de design, de performanta sau de autonomie. Laptopurile, convertibilele si PC-urile sunt acum usoare, subtiri si foarte rapide.

Pe site-ul eMAG gasesti o multime de laptopuri cu procesor Intel din a 4-a generatie, care iti asigura viteza de lucru. Iata cateva modele ieftine, la preturi „studentesti”, de aproximativ 2.000 de lei: Laptop Acer Aspire E1, Lenovo Essential B5400, HP ProBook 450 sau Asus X550LC-XX158D. Exista insa si modele mai performante, in functie de ce ai nevoie si de cat sunt de complicate sarcinile pe care vrei sa le rezolvi la calculator.

Toate laptopurile cu procesor Intel din generatia a 4-a iti ofera viteza si performanta. Insa fara softurile potrivite, nu faci nimic. De aceea, poti alege pachetul Office 365 Personal, care iti pune la dispozitie programele de calculator necesare sarcinilor de la serviciu.