Nimic nu e mai greu decat sa pierzi pe cineva drag. Insa fiecare lasa in urma amintiri, mai mult sau mai putin materiale. Un american a facut o descoperire incredibila, la 10 ani de la moartea tatalui sau. Tanarul a gasit un joc vechi pe consola cumparata de tatal lui in 2001 si a avut parte de o surpriza care pe multi i-ar lasa fara cuvinte: a gasit o fantoma.

Am oprit fix inaintea finish-ului, ca sa ma asigur ca nu o voi pierde niciodata"

Nu e vorba de o fantoma din filmele de groaza, ci de ghost-car-ul salvat in urma cu aproape 13 ani, de pe vremea cand juca Rally Sports Challenge cu tatal sau. Ghost car-ul este de fapt salvarea celui mai bun timp pe tur din jocurile cu masini. Masina fantoma e translucenta, poti trece prin ea si ii ajuta pe gameri sa vada cum au condus in ultimul tur si sa isi imbunatateasca timpul, concurand cu ea.

Asa arata "Rally Sports Challenge", pe care tanarul il juca tot timpul cu tatal sau

Cand aveam 4 ani, tatal meu a cumparat un Xbox. Prima generatie, cea din 2001. Ne-am distrat incredibil si am incercat o gramada de jocuri impreuna, pana cand a murit. Aveam 6 ani atunci. N-am mai putut pune mana pe consola aia timp de 10 ani. Dar dupa ce am facut-o, am vazut ceva incredibil. Obisnuiam sa jucam Rally Sports Challenge pe vremea aceea. Cand am pornit iar jocul, am gasit o fantoma. La propriu! Era ghost car-ul tatalui meu, care stabilise cel mai bun timp te tur. Iar acum, fantoma lui inca mai concureaza.

Asa ca am jucat si am tot jucat, pana cand, intr-o zi, aproape ca am reusit sa o inving. Inevitabilul s-a intamplat si am depasit-o. Dar am oprit chiar inaintea liniei de finish, ca sa ma asigur ca nu o voi pierde niciodata”, a scris tanarul de 17 ani in comentariul unui video de pe Youtube despre spiritualitate in gaming. Nimeni nu stie daca povestea e reala sau nu, cert e ca a devenit imediat virala pe net