Ceea ce era de asteptat s-a produs, vanzarile de Xbox One au cunoscut un puternic avant dupa lansarea jocului Titanfall, joc pentru care Microsoft are exclusivitate pe piata consolelor pentru jocuri video. Doar in Marea Britanie, consola si-a marit vanzarile cu 96%, nu mai putin de 70% dintre cele cumparate fiind editii speciale cu jocul inclus.

Vestea nu este ingrijoratoare pentru concurentul Sony care inca sta confortabil pe primul loc in clasamentul vanzarilor cu PlayStation 4. In Statele Unite, pana pe 14 martie (data aparitiei jocului) raportul dintre PS 4 si Xbox One era de 2 la 1, doar ca, in ultima vreme, Sony experimenteaza niste probleme cu stocul tot mai mic de console pe care il are pentru a-i satisface pe gamerii care doresc sa cumpere dispozitivul.

Japonezii nu au cum sa piarda acest razboi avand in vedere ca cel mai nou PlayStation se gaseste in 50 de tari, in timp ce modelul One de la Microsoft se vinde in doar 13 tari. Este foarte interesant ce se va intampla in aceasta saptamana, dupa ce, in pragul weekendului trecut a fost lansat Infamous: Second Son, un joc exclusiv pentru PlayStation 4.