Stiri Console

23 februarie 2011 23:36 Curg donațiile pentru GeoHot - omul care a spart PlayStation 3. Și a trăit să povestească. 

GeoHot, sau pe numele lui real George Hotz (un nume predestinat aș putea spune) este omul care a spart PlayStation 3 și a publicat pe Internet un tutorial în care descrie cum se face operațiunea, astfel încât să se poată instala pe consolă software „făcut în casă”, ceea ce l-a făcut pentru cei aproape 48 de milioane de deținători ai consolei mai popular decât Papa, Obama și Beyonce la un loc. Înfruntând furia juridico-avocățească a gigantului Sony, Hotz a făcut (pentru prima dată) apel la donații care să îl ajute să plătească avocații. Și ajutorul comunității nu s-a lăsat așteptat. 

Curg donațiile pentru GeoHot - omul care a spart PlayStation 3. Și a trăit să povestească.
20 ianuarie 2011 12:27 23 de jocuri pentru Nintendo 3DS

In urma cu cateva zile ma plangeam ca nu vor exista suficiente jocuri la lansarea entuziasmantului Nintendo 3DS. 23 doar par multe, dar cand le compari cu sutele de la PSP sau miile de la XBox... hai ca-i ok si-asa.

23 de jocuri pentru Nintendo 3DS
11 ianuarie 2011 15:17 Nintendo 3DS - Lansare 2011, dar jocuri putine

Ultimele luni au fost dominate de intrebarile unor diverse asociatii de parinti privind impactul asupra sanatatii copiilor care folosesc console ce genereaza imagini 3D, cum este cazul Nintendo 3DS. Intr-un final, Nintendo a apreciat ca cei cu varste de sub 6 ani ar trebui sa se bazeze pe jocuri 2D. Dar cu ce ne vom distra pe noul Nintendo, chiar daca n-am terminat inca clasa I ?

Nintendo 3DS - Lansare 2011, dar jocuri putine
4 noiembrie 2010 15:57 Acum poti sa controlezi consola Xbox exclusiv prin gesturi si voce! Video demo!
Microsoft a lansat joi sistemul Kinect, care se conecteaza la consola Xbox pentru a facilita controlul jocurilor video exclusiv prin gesturi, miscari si comenzi vocale.
Acum poti sa controlezi consola Xbox exclusiv prin gesturi si voce! Video demo!
Modifică Setările