Atari pregătește o consolă nouă și un serviciu care îi va face extrem de fericiți pe gamerii nostalgici. Atari va lansa o versiune exclusivă a Antstream Arcade, un serviciu bazat pe subscription care va funcționa exact ca un Neflix pentru jocuri retro.

Ce înseamnă acest lucru? Nu vei mai fi nevoit să descarci jocuri individuale pe PC-ul tău și să le instalezi, ci vei avea acces la peste 2000 de jocuri retro folosind exclusiv platforma Atari.

Serviciul va fi disponibil și pe PC, Mac, tabletele și smartphone-urile Android, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Nvidia Shield, dar și Amazon Fire Stick și, desigur, Atari VCS.

Printre jocurile pe care gamerii le pot încerca sunt Pong, Adventure, Night Driver, Tempest 2000 și Yars’ Revenge

Jocurile vor putea fi testate atât în forma lor originală, dar și într-o variantă îmbunătățită, care va permite sistemul multiplayer, dar și interacțiunea socială.

Antstream Arcade va fi disponibil odată cu lansarea oficială a Atar VCS, în luna martie a anului viitor, va avea un sistem de free trial pentru 30 de zile, urmând ca abonamentul lunar să fie de 9.99 dolari sau de 95.88 dolari anual.ly.