Logitech completeaza gama accesoriilor pentru Mac cu doua noi dispozitive: Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard pentru Mac, iPad si iPhone si Logitech Rechargeable Trackpad pentru Mac.

Tastatura Logitech Bluetooth Easy-Switch dispune de tehnologia Logitech Easy-Switch, precum Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, care te ajuta sa treci cu usurinta de la scrierea unui mail pe Mac, la notarea catorva idei pe iPad si, imediat, la trimiterea unui mesaj pe iPhone, doar apasand un buton.

Iluminarea din spatele tastelor le face pe acestea foarte lizibile in intuneric. Anticipandu-ti nevoile, tastatura activeaza iluminarea atunci cand mainile se apropie de ea si se stinge sau se aprinde automat in functie de cantitatea de lumina din incapere.

Logitech Rechargeable Trackpad iti permite sa folosesti intregul set de gesturi multi-touch Mac pe o suprafata neteda de sticla. Cu un design simplu si o suprafata de sticla, trackpad-ul reproduce experienta de pe touch-screen. Si pentru ca zona de touch este mai mare decat cea de pe un notebook, poti folosi toata gama de gesturi multi-touch specifica Mac, asftel incat sa controlezi si accesa natural informatia.

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard si Logitech Rechargeable Trackpad vor fi disponibile in Europa din ianuarie 2013, la preturi recomandate de 99,99 euro si, respectiv, 69,99 euro.