Vezi comunicatul oficial

Red Bull Illume Image Quest 2016 e o competitie in care fotografii amatori si profesionisti isi pot inscrie imaginile spectaculoase de sport sau aventura, concurand astfel pentru marele premiu. F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, sprijina initiativa Red Bull si organizeaza o prezentare gratuita, sustinuta de Mihai stetcu. Acesta le va explica tuturor participantilor mai multe despre competitie, ce este important atunci cand faci selectia, dar si cateva tips & tricks pentru fotografii reusite.

Despre Mihai stetcu trebuie stiut ca este omul adrenalinei, iar in fotografiile sale sunt surprinse nu momente la secunda, ci la milisecunda, imprimand pe senzorul camerei acea combinatie spectaculoasa de viteza si sfidare a legilor fizicii. Energia si creativitatea sunt doua cuvinte care il descriu cel mai bine. Din 2009, Mihai s-a alaturat echipei internationale Red Bull Photography.

Evenimentul organizat de F64 se va desfasura pe 5 februarie, de la ora 19:00, in sala expozitionala a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45. Participarea va fi gratuita, inscrierea putand fi facuta pe baza de portofoliu la adresa [email protected]. Mai multe detalii gasiti aici, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu in ultimul rand, echipa F64 va inaugura, cu aceasta ocazie, si o expozitie speciala, in cadrul acesteia urmand sa fie prezentate 22 de fotografii selectate din top 50 imagini participante la editia precedenta a concursului.

Revenind la competitia Red Bull Illume Quest, cei interesati sa participe au timp pana pe 31 martie 2016 sa-si inscrie imaginile. Fiecare persoana are sansa de a castiga premii semnificative, expunere internaţionala de nepretuit si participarea la turneul mondial al expozitiei Red Bull Illume. Fotografii pot participa cu cel mult cinci imagini in fiecare dintre cele 11 categorii, inclusiv in cea mai noua, aceea de Mobile. Nu exista limita in privinta creativitatii imaginilor, ele putand fi de actiune, de lifestyle sau secvente. intreaga lista a categoriilor este pe site-ul redbullillume.com.

Imaginile inscrise vor fi evaluate de un juriu international format din 50 de editori foto de la publicatii renumite la nivel mondial. Sarcina fiecaruia va fi sa selecteze cele mai bune 55 de imagini, inclusiv sa nominalizeze cei 11 castigatori ai categoriilor si castigatorul general. Imaginile finaliste vor fi dezvaluite la ceremonia de acordare a premiilor Red Bull Illume, in toamna anului 2016.

Informatii complete despre competitie, workshop si evenimentele conexe RedBull Illume Quest se vor regasi pe pagina de Facebook si pe blogul F64.

Share articol: