Noua camera Panasonic LUMIX DMC-GF6, lansata acum, vine cu un nou senzon Live MOS, un nou procesor de imagine Venus Engine si functia de focalizare de inalta precizie ‘Light Speed AF’. Cei obisnuiti sa faca poze cu smartphone-ul, au ocazia sa invete sa utilizeze setarile manuale cum ar fi timpul de expunere, deschiderea diafragmei si selectia obiectivului.

Noul mirrorless are 19 filtre pentru efecte, asa dar nu este doar o camera compacta cu obiective interschimbabile, ci un instrument creativ pentru oricine vrea sa treaca la statutul de fotograf amator, la cel de profesionist.

Camera foto este robusta are blit incorporat si ecran de 3.0 inch rabatabil la 180 de grade.

Conexiunea Wi-Fi si functia NFC (Near Field Communication) permit fotografierea cu usurinta de la distanta folosind tableta sau smartphone-ul si faciliteaza transferul de imagini si partajarea de fotografii cu prietenii, familia si prietenii din mediul online.

DMC-GF6 are o functie de inregistrare video dedicata, incat utilizatorii sa poata inregistra videoclipuri full-HD, (1920x1080, 50i) in format AVCHD, cu sunet stereo.