Panasonic a lansat astazi  LUMIX DMC-GH4, cea mai avansata camera foto DSLM cu obiectiv interschimbabil. Aceasta este dotata cu cea mai noua tehnologie – incluzand inregistrare video 4k – pentru a raspunde cerintelor specifice fotografierii si filmarii profesionale.

Compacta, robusta si usoara,  camera foto LUMIX DMC-GH4 este ideala pentru fotografii profesionisti specializati in munca de teren, in timp ce noul senzor de imagine, o gama larga de obiective Micro Four Third si filmarea 4k, extind posibilitatile profesionale si creative pentru producatorii video profesionisti.

Cu un senzor Live MOS imbunatatit de 16.05 megapixeli, un procesor Venus Engine si un sistem Auto Focus (AF) rapid si precis, LUMIX DMC-GH4 este creata pentru controlul preciziei si obtinerea de rezultate profesionale in orice situatie. Avand un design clasic, robust si usor de manuit, camera este etanseizata impotriva apei si a prafului, fiind astfel instrumentul perfect pentru fotografiere sau filmare indiferent de conditii.