Samsung a prezentat la expozitia de tehnologie CES de la Las Vegas cele mai noi camere compacte, ST76 (foto sus) si ST66 de 16,1 Megapixeli. Gama are un design suplu si modern, dar si imagini fara cusur, iar multitudinea de functii distractive aduc creativitate maxima.

Noul design metalic al modelelor ST76 si ST66 ofera gamei un look clasic, premium, pentru un plus de rafinament. Toate dispozitivele din gama ST sunt proiectate sa incapa in orice buzunar si sa fie luate oriunde, pentru a capta spontan cele mai senzationale momente, fie ca va aflati in club, pe plaja sau petreceti timp cu prietenii.

Fiecare model este disponibil intr-o serie de culori la moda, vibrante, potrivite pentru orice gust sau personalitate cu 5 versiuni de culori diferite pentru ST76 si ST66 (foto).

Prin intermediul stabilizarii optice a imaginii, funcţie disponibila pe ST76, oricine poate obtine fotografii clare si stabile, indiferent de nivelul de experienta. Chiar si atunci cand lumina devine mai slaba, nu aveti motive pentru a va opri din fotografiat. Obiectivul luminos wide angle F/2.5 de 25mm, disponibil pe toate modelele, este ideal pentru captarea de imagini in conditii de luminozitate slaba, datorita capacitatii superioare de a capta lumina. Camera foto poate astfel lumina imaginile facute in intuneric.

Zoom-ul optic 5x de pe fiecare model te ajuta sa nu pierzi niciun detaliu la o marire a imaginii aproape de limite. Captate cu ajutorul senzorilor CCD de 16 Mp, imaginile vor fi uimitor de clare oriunde si oricand, inspirand si foarte mult stil. Atat modelul ST76, cat si ST66, includ inregistrare video HD 720p la 30 fps, pentru captarea unor scene unice, intr-o calitate ce merita impartasita cu cei dragi.

Functia Live Panorama, pentru a prinde toti prietenii in cadru!

Live Panorama, disponibila pe fiecare dintre noile modele ST, permite captarea actiunii integral, facilitand realizarea de cadre panoramice fara a pierde din detalii, de la varfuri de munte, pana la grupuri mari de prieteni. Functia permite fotografierea cu usurinta a cadrelor largi prin simpla apasare a butonului Shutter si plimbarea camerei de-a lungul scenei. Utilizatorii pot chiar sa previzualizeze intreaga scena pe care tocmai au captat-o prin intermediul ecranului LCD.

Smart Auto, pentru cele mai bune poze posibile

Smart Auto 2.0, disponibil pe toate noile modele din seria ST, identifica si selecteaza automat cele mai potrivite dintre modurile sale, pentru a oferi cel mai bun rezultat de fiecare data. De la un joc de artificii, la o incapere special iluminata pentru o petrecere, tehnologia de identificare a scenei detecteaza conditiile de captare si ajusteaza automat setarile pentru rezultate optime.

Functii distractive pentru a va aduce lumea la viata

Vreti sa transformati un portret intr-un diapozitiv vechi, sau sa asezati fata unui prieten pe un billboard? Cu ajutorul functiei Magic Frame, e usor sa creezi imagini interesante, similare posterelor, prin selectarea unuia dintre sabloanele preinstalate, precum Wall Art, Full Moon, Magazine sau Holiday. Indreptati camera spre subiect, aliniati-o cu sablonul de pe ecran si capturati momentul simpatic!

Pentru momentele in care o singura poza nu e suficienta, functia Picture in Picture va permite sa inserati o imagine intr-o alta – realizati o fotografie de fundal, selectati zona pe care doriti sa o stergeti si incadrati cea de-a doua scena in spatiul ramas. Aceasta poate fi orice, de la figura unui prieten care va aparea pe mijlocul unei farfurii, la inserarea propriului portret in Mount Rushmore!

De asemenea, puteti adauga efectele de bend, stretch si warp pozelor in care apar prietenii si familia, pentru momente vesele – cu functia Funny Face, trebuie doar sa apasati butonul cu 5 directii pentru a mari capete sau nasuri sau crea distorsiuni amuzante. Iar atunci cand miscati camera, Face Tracking pastreaza imaginile simpatice, exact asa cum le doriti.