Samsung Galaxy NX, prima camera Android cu obiective interschimbabile si functii 4G, poate fi, acum, cumparata si din Romania. Noul gadget are senzor APS-C de 20,3 MP si promite sa iti faca fotografii clare chiar si in conditii de iluminare slaba. Ea te va tine mereu conectat prin Wi-Fi si 4G si te va ajuta sa le trimiti prietenilor tai imaginile din doua miscari.

Camera are sistemul Avanced Hybrid Focus, cu detectare de faza si de contrast, iar viteza de declansare de 1/6000 secunde si cea de fotografiere de 8,6 fps le permit utilizatorilor sa surprinda rapid imagini de calitate.

Gama de obiective interschimbabile disponibile pentru Samsung GALAXY NX este diversa, astfel ca intalnim de la obiective pancake si fisheye, pana la prime si zoom. Puteti chiar fotografia 3D, cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D.

La specificatii mai notam procesor quad-core la 1,6GHz, 2 GB de RAM si spatiu de stocare de 16 GB. Camera are un ecran touch LCD de 4,8 inch, si vizor electronic, ca sa te poti descurca in soare puternic.

Sistemul de operare Android cu care e echipata aceasta camera va ofera acces la o multime de aplicatii, prin care puteti edita filmulete si fotografii, carora le puteti adauga efecte speciale.

Samsung GALAXY NX are mai mult de 30 de Smart Mode-uri, care le permit utilizatorilor sa aleaga setarile optime: „Multi Exposure” combina doua fotografii diferite pentru a produce o imagine distinctiva, in timp ce „Animated Photo” conecteaza fotografii succesive de pana la cinci secunde, creand un fisier GIF. 

Iar pentru un grad si mai mare de flexibilitate, Camera Studio le permite utilizatorilor sa personalizeze cu usurinta setarile cu aplicatiile preferate pe care le utilizeaza in mod frecvent.