Sony Cyber-shot RX100 III este numele noii camere foto pe care compania le-o propune celor care vor un aparat mic, dar care sa realizeze poze de inalt nivel. Camera are un senzor CMOS de 20,2 MP.

Aparatul are o carcasa din aluminiu, cu ecran LCD rabatabil la 18- de grade si promite sa ofere imagini clare, cu multe detalii. Noul Sony Cyber-shot RX100 III este excelent si pentru selfie-uri

Obiectivul si procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder cu filtru ZEISS T* si functiile avansate de filmare sunt doar cateva dintre caracteristicile de baza ale acestui model.

aCyber-shot RX100 III vine cu obiectivul grandangular ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm F1.8-2.8, care este potrivit pentru a pune in practica ideile tale, de la peisaje, pana la portrete. Cyber-shot RX100 II avea 28-100mm si F1.8-F4.9.

aPerformantele in captarea luminii permit, de asemenea, utilizarea unui timp de expunere foarte scurt, ce ajuta la surprinderea clara a oricărui subiect aflat in miscare. Filtrul Neutral Density 3-stop (1/8) integrat ofera flexibilitate suplimentara in condiţii de lumina intensa sau in cazul imaginilor in care este surprinsa curgerea apei.

aSensibilitatea excelenta a senzorului in conditii de lumina scazuta, precum si zgomotul de imagine redus, impreuna cu procesorul BIONZ X de ultima generatie ofera pasionatilor de fotografie cele mai bune rezultate. De trei ori mai rapid fata de modelul anterior, procesorul asigura imagini clare, detaliate si culori naturale. Tehnologia de reducere a difractiei imbunatateste calitatea imaginii ai scade zgomotul de imagine pe zone specifice. 

aProcesorul BIONZ X ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si explora latura creativa cu ajutorul unor functii video noi. In premiera pentru gama Cyber-shot™, RX100 III este compatibil cu formatul XAVC S, bazat pe standardul profesional XAVC ce permite inregistrarea in format Full HD cu pana la 50Mbps. 

aScenele de actiune sunt surprinse in cele mai mici detalii, datorita performanțelor de inregistrare HD la 100 cps  in modul XAVC S, care pot apoi fi redate la o viteza redusa folosind aplicatia Sony PlayMemories Home.

aPasionatilor de film le va fi mai usor sa surprinda imagini fara tremur datorita modului Intelligent Active Mode. Tehnologia de analiza a cadrelor, impreuna cu stabilizarea pe cinci axe sunt combinate pentru prima oara in seria RX100, asigurand clipuri video fara efecte de miscare, chiar si pentru filmarile care nu sunt realizate dintr-un punct fix.