Stiri Fun

18 ianuarie 2022 16:48 Cum îți asiguri casa: sfaturi pentru a preveni spargerile și furtul
Să ne simțim în siguranță acasă și să-i protejăm pe cei dragi reprezintă o prioritate. Implementarea unor măsuri simple care pot contribui la prevenirea spargerilor și furturilor sporește siguranța și aduce un plus de confort casei. 
Cum îți asiguri casa: sfaturi pentru a preveni spargerile și furtul
10 ianuarie 2022 13:08 (P) Cum să îţi construieşti o strategie de „cash-out” la pariurile sportive!
Pentru orice jucător, ţelul suprem la pariuri sportive este acela de a câştiga bani. O ofertă completă a unei platforme online este deseori însă de natură să pună răbdarea jucătorilor la încercare. Nu ştii practic ce să alegi din imensitatea de evenimente listate şi îţi ia ceva vreme să selectezi evenimentele dorite.
(P) Cum să îţi construieşti o strategie de cash-out la pariurile sportive!
6 ianuarie 2022 17:07 Inteligența Artificială în sprijinul planificării viitorului financiar
De-a lungul timpului, omenirea a făcut pași importanți alături de evoluția incredibilă a întregii societăți, mai ales a tehnologiei. Industria IT este unul dintre cele mai dezvoltate sectoare la ora actuală. Acest avans incredibil se reflectă și în domeniul financiar, din ce în ce mai multe instituții adoptând instrumente și mijloace „inteligente” pentru a-și desfășura mai ușor activitatea.
Inteligența Artificială în sprijinul planificării viitorului financiar
15 decembrie 2021 18:39 Culorile și materialele naturale, esențiale pentru designul unei băi
O baie confortabilă și primitoare nu trebuie să rămână la stadiul de vis, mai ales în zilele noastre, când există o mulțime de materiale și idei de amenajare. Fie că te inspiri din diferite proiecte, fie că apelezi la sfaturile unui designer și îți creezi un plan personalizat, sunt câteva aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere.
Culorile și materialele naturale, esențiale pentru designul unei băi
25 noiembrie 2021 13:10 Ce trebuie să știi despre aromoterapie. Beneficiile uleiurilor esențiale pentru starea de bine
Stresul de zi cu zi poate aduce organismul în colaps, iar mintea alunecă ușor spre anxietate și depresie. Grijile și problemele ne scot din zona de confort, dar pot duce la burnout si depresie. Oamenii nici nu-și dau seama cât de ușor pot somatiza angoasele.
Ce trebuie să știi despre aromoterapie. Beneficiile uleiurilor esențiale pentru starea de bine
17 noiembrie 2021 13:16 Motive pentru a locui singur și avantajele de care te poți bucura
Oamenii sunt ființe sociale, dar există momente în viața fiecăruia dintre noi în care ne dorim să locuim singuri. Fie că ai locuit prea mult timp în cămin în perioada facultății, ai avut mereu colegi de apartament sau locuiești cu frații sau părinții, decizia de a locui singur te poate ajuta din mai multe puncte de vedere.
Motive pentru a locui singur și avantajele de care te poți bucura
19 octombrie 2021 14:20 Upswing Power Sessions #10 sau de ce merită  să te concentrezi pe Content Marketing
Upswing, Agenție de SEO și Content Marketing îți dă întâlnire joi, 21 octombrie, de la 15:30 exclusiv online pentru a-ți prezenta cele mai noi oportunități din Content marketing, în cadrul Upswing Power Sessions - The Future Of Content. Vei afla despre SEO pentru YouTube, despre cum pot fi identificate produsele cu potențial mare de trafic și cum pot fi optimizate pentru a atinge obiectivele de business, prin intermediul celui mai nou produs Upswing, contero.io
Upswing Power Sessions #10 sau de ce merită să te concentrezi pe Content Marketing
8 octombrie 2021 15:51 Gadgeturi și dezvoltări software care au eșuat lamentabil
Atunci când ne gândim la gadget-uri și la tehnologie, ne vin în minte în special acele produse care ne-au ajutat, ne-au încântat și ne-au făcut viața mai ușoară. Există însă și o serie de produse care au eșuat, fie la scurt timp după lansare, încât nici nu am auzit de ele, fie după o vreme, fiindcă au devenit demodate sau neputincioase în fața noilor apariții în materie de tehnologie.
Gadgeturi și dezvoltări software care au eșuat lamentabil
28 septembrie 2021 14:52 Cum amenajezi o cameră specială pentru jocuri
Jocurile video sau de societate sunt un mod de a petrece timp de calitate împreună cu prietenii și familia, dar și de a încuraja socializarea și descoperirea unor noi abilități. Dacă vrei să profiți de pasiunea de a te juca, o cameră specială pentru aceste activități este ceea ce-ți lipsește din locuință. Iată câteva idei de amenajare a acesteia:
Cum amenajezi o cameră specială pentru jocuri
24 august 2021 16:27 (P) Cum ar fi să dăruiești un șemineu spectaculos ca un cadou de nuntă sau casă nouă? 
O dată cu trecerea anilor, simțim că este din ce în ce mai dificil să reușim să surprindem, alegând cadoul perfect pentru familia, persoana iubită sau prietenii apropiați. Dacă ești invitat la nunta unor persoane importante din viața ta sau te pregătești să participi la o petrece de casă nouă, marchează aceste momente fericite din viața fiecăruia, oferind un cadou unic și cu adevărat special! 
(P) Cum ar fi să dăruiești un șemineu spectaculos ca un cadou de nuntă sau casă nouă?
23 august 2021 18:08 Piesele second-hand: cum să repari mașina la un preț accesibil
Mașinile suferă adesea defecțiuni mai mult sau mai puțin serioase, iar vizitele la service te pot obliga să scoți sume semnificative din buzunar. Cu siguranță vei căuta mereu soluții pentru a economisi cât mai mult, în special dacă ai o mașină second-hand, mai veche.
Piesele second-hand: cum să repari mașina la un preț accesibil
18 august 2021 16:25 (P) Decorează-ți locuința cu un dispozitiv casnic hi-tech la un preț surprinzător de mic 
Iubitorilor de tehnologie de ultimă generație, inovație și funcționalitate, profesioniștii cu peste două decenii de experiență în soluțiile termice alternative de la PEFOC, le-a pregătit o gamă de șeminee electrice 3D prevăzute cu telecomandă și panou inteligent de control pentru reglarea setărilor în funcție de preferințe. 
(P) Decorează-ți locuința cu un dispozitiv casnic hi-tech la un preț surprinzător de mic
2 august 2021 00:59 Îngrijirea pielii pentru bărbați: trucuri rapide și pași simpli
Conceptul de rutină pentru îngrijirea pielii a devenit foarte popular în cazul femeilor, dar bărbații nu sunt obișnuiți să acorde prea multă importanță acestuia. Deoarece industria beauty nu reușește mereu să ajungă la publicul masculin, ca bărbat, ai nevoie de ghidare și sfaturi pentru o rutină de îngrijire corporală cât mai simplă și cu minimum de produse necesare. 
Îngrijirea pielii pentru bărbați: trucuri rapide și pași simpli
2 august 2021 00:51 Idei pentru petreceri reușite 
Pregătirea unei petreceri acasă este o provocare pentru care este nevoie să te pregătești din timp și să iei o mulțime de lucruri în considerare. Deși poate părea simplu la prima vedere, mai ales dacă nu ai mai făcut acest lucru, pe măsură ce se apropie ziua evenimentului, îți dai seama că organizarea unei petreceri înseamnă tot felul de detalii la care trebuie să te gândești.
Idei pentru petreceri reușite
17 martie 2021 11:50 (P) Revoluția în materie de coșuri de fum perfomante este aici!
Una dintre soluțiile sigure de a te proteja pe tine, familia ta și căminul în care locuiți, departe de primejdiile provocate de incendiile accidentale și a intoxicațiilor cu monoxid de carbon, o reprezintă utilizarea sistemelor revoluționare de evacuare profesională care, pe lângă protecție, te vor ajuta la eficientizarea procesului de ardere și implicit, a costurilor cu lemnele. 
(P) Revoluția în materie de coșuri de fum perfomante este aici!
Modifică Setările