Aceste accesorii vor concura direct cu AirPods de la Apple, care au fost lansate în 2016 și relansate anul acesta, într-o versiune îmbunătățită. Utilizatorul va putea accesa Alexa printr-o simplă comandă vocală, scriu cei de la Business Insider.

Căștile vor avea o carcasă care le va putea încărca și de asemenea vor fi disponibile comenzi prin gesturi, pentru terminarea apelurilor telefonice sau schimbarea melodiilor.

Amazon s-a remarcat în special pe piața accesoriilor smart home, iar asistentul său digital, Alexa, s-a bucurat de succes.

Căștile vor fi o soluție inedită, care va permite utilizatorilor să acceseze din afara casei Alexa, pentru a controla dispozitivele inteligente din interior.

Alexa poate fi accesată printr-o aplicație dedicată, de pe un telefon Android sau cu iOS, însă nu este integrat în sistemele de operare mobile.

Există deja multe modele de căști wireless in-ear disponibile pe piață: Apple are AidPods și gama Beat, Samsung a lansat Galaxy Buds și există și alți producători pe această nișă, spre exemplu Jabra.

Rămâne de văzut ce vor aduce noi căștile de la Amazon și dacă se vor bucura de succes.


Rămâi la curent cu știrile zilei, pe ProTv Plus: