Zvonuri despre acest gadget deosebit, care va fi cu siguranță bine primit de către fani, au apărut încă de anul trecut, în urma unor rapoarte prezentate de Bloomberg.

Interesant de remarcat este declarația analistului Mig-Chi Kuo. El a precizat că noul model de căști va avea un succes la fel de mare ca AidPods, dar vor oferi o calitate superioară a sunetului.

Nu au fost anunțate alte detalii despre noile căști, dar experții susțin că acest gadget ar fi trebuit lansat inițial anul trecut. Apple a amânat însă prezentarea, din cauza unor „provocări privind dezvoltarea” proiectului.

Potrivit informațiilor pe care le avem până acum, căștile vor avea logo Apple, pentru că vor fi separate de gama Beats, iar procesorul va fi H1, la fel ca versiunea pe care o întâlnim acum pe noua generație de AirPods, scrie Business Insider.

Compania Apple este recunoscută pentru calitatea căștilor pe care le produce, indiferent că vorbim despre clasicele căști in-ear cu fir sau de noile AirPods wireless, lansate în 2016.

Pe lângă avantajele pe care le oferă deja AirPods, noile căști vor veni probabil cu un sistem avansat de anulare a zgomotului ambiental, o specificație obligatorie la un model premium over-ear.

Prețul ar putea ajunge chiar și la 300 de dolari, estimează specialiștii.


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: