Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse, anuntat acum, se vrea cel mai rapid din lume. Mouse-ul Hyperion Fury dispune de tehnologia sensor exclusiva Logitech, Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secunda (IPS) si tehnologia Delta Zero, ce asigura o acuratete de neegalat.

“Am dorit sa cream cel mai rapid mouse din lume care sa slujeasca gamerilor FPS, iar dupa trei ani intensivi de research si dezvoltare, suntem mandri sa lansam G402,” a declarat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming din cadrul Logitech.

“Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming si cel mai bun mouse pentru gameplay FPS ultra-rapid. Design-ul ergonomic, combinat cu precizie si capabilitatea lui Fusion Engine, iti permite sa obtii glisari rapide, care te vor ajuta sa castigi, dovedind inca o data ca “Science Wins”!”

Creata de inginerii de la Logitech, tehnologia Fusion Engine, integrata mouse-ului Hyperion Fury, rezolva o problema pe care multi gameri de FPS o au: mouse-ul lor nu poate detecta miscarile foarte rapide. Imbinand tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop, Fusion Engine ofera o viteza de tracking inegalabila, amplificand senzorul optic.

Un procesor ARM integrat de 32 biti sta la baza Fusion Engine, permitand tracking acurat a vitezelor ce depasesc 12 metri pe secunda. In plus, materialele usoare din care este construit mouse-ul si picioarele low-friction sunt favorabile unor miscari rapide, extrem de confortabile.

Tehnologia Logitech Delta Zero asigura acuratete excelenta pentru Hyperion Fury. Patru setari DPI pot fi accesate instant. Folosind Logitech Gaming Software, poti adauga o a cincea setare DPI si poti personaliza experienta dupa bunul plac. Putand ajusta rezolutia de la 4000 DPI pana la 240 DPI, Hyperion Fury iti ofera flexibilitatea sa razbesti in batalie.

Hyperion Fury are opt butoane programabile ce pot fi configurate pentru orice activitate – fie macro-uri complexe, fie actiuni singulare – folosind Logitech Gaming Software. Configuratia personalizata poate fi salvata in memoria interna pentru viteza maxima si accesibilitate. Si datorita unei rate de raport de o milisecunda, Hyperion Fury asigura ca toate comenzile tale sunt executate extrem de rapid.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna august 2014, la un pret recomandat de 59,99 Euro. Pentru mai multe informatii, accesati www.gaming.logitech.com.