Cel mai monitorizat om de pe Terra este Chris Dancy care a acceptat ca in corpul sau sa fie implatati 700 de senzori care analizeaza fiecare activitate a acestuia. Americanul din Denver foloseste si cateva gadgeturi, printre care un ceas Pebble, ochelarii de la Google, o bratari BodyMedia si un instrument care-i monitorizeaza pulsul.

Toate informatiile despre ce mananca, bea sau cat doarme, precum si starea de sanatate ajung sa fie analizate in timp real, fapt ce i-a permis sa slabeasca 45 de kilograme fara sa-si puna sanatatea in pericol. Chiar si cei doi caini ai sai sunt monitorizati, cele doua patrupede avand la zgarda sisteme GPS de tipul Tagg. Americanul a facut o pasiune pentru a-si inregistra activitatea in urma cu cativa ani si se arata surprins ca nu exista oameni care sa-i copieze "apucaturile".

Acasa, Dancy are un sistem de reglare a temperaturii si nivelului de monoxid de carbon si fum, iar ca dispozitive mobile foloseste un iPhone 5S si un Moto X. Printre serviciile pe care le foloseste se numara Google Spreadsheet, Evernote, Google Calendar, LinkedIn Labs,SoundCloud, Klout, Flickr, Email, Pinterest, File System, dropbox si Placeme.

Iata o prezentare a celui mai conectat om de pe planeta: