Inca 3 tablete cu noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich isi asteapta castigatorii. Sunt usoare, sunt compacte si au un procesor grafic performant, care le face sa se miste repede!

Una dintre tabletele Allview AllDro Speed 7” poate fi a ta, daca raspunzi corect la o intrebare:

Ce grosime are tableta Allview AllDro Speed care o face sa fie atat de usoara si de compacta?

  • 10,8 mm
  • 9,9 mm
  • 11,1 mm
  • 11,7 mm

Ca sa fii sigur de raspunsul tau, citeste aici mai multe!

Intra in concurs AICI

 

Castigatorii din saptamana 04.05.2012 - 10.05.2012 sunt:

  • Matei Andras Nandor
  • Andrei Iordache
  • Donoiu Adrian

Allview a vandut peste 15.000 de tablete de la lansarea gamei AllDro in decembrie 2010 pana in prezent. Raportat la estimarile specialistilor din piata IT din Romania, acest numar de unitati reprezinta o cota de piata de aproximativ 17% pe acest segment.

“Multumim clientilor si colaboratorilor nostri pentru increderea pe care ne-au aratat-o in ultimii ani. Datorita lor cota de piata a companiei noastre din piata tabletelor a crescut semnificativ atat ca valoare cat si ca volum al vanzarilor. Pentru ca ne dorim in continuare o crestere constanta a cotei de piata in luna iunie vom lansa doua tablete in aceeasi formula accesibila ca pret. Prin functii 3G si GPS integrate, noile modele vor atinge un nou nivel de performanta in ceea ce priveste mobilitatea si conectivitatea. Bazandu-ne pe rezultatele anteriore suntem increzatori ca acestea vor incanta utilizatorii si se vor bucura de succes” a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Gama de tablete DroSeries este formata in prezent din cinci modele de tablete in diverse configuratii de memorie, conexiune la internet si design. Tableta AllDro Speed este numarul unu in preferintele utilizatorilor datorita specificatiilor avansate la un preţ accesibil.

Viitoarele dispozitive AllDro Speed Satellite si AllDro Speed 3G vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime, procesorul grafic: Mali 400MP si acces la cele mai populare magazine de aplicatii.

Mai multe detalii despre tabletele Allview din gama DroSeries se gasesc pe website-ul producatorului la adresa www.allview.ro si in magazinele partenere din toata tara.