Grumpy Cat a devenit senzatie internationala dupa ce stapana ei, Tabatha Bundesen din Arizona, a inceput sa urce poze cu ea pe Facebook si pe alte retele de socializare.

Pisica, nascuta cu un handicap care o face sa arate tot timpul suparata, morocanoasa si nepasatoare, a devenit imagine internationala pentru mai multe produse, s-au lansat carti cu numele ei si acum un film.

In doi ani, Tabatha Bundesen a incasat 100 de milioane de dolari de pe urma pisicii, scrie Business Insider! Asta e mai mult decat a castigat cei mai bun fotbalist din lume, Cristiano Ronaldo, sau actrite celebre de la Hollywood precum Gwyneth Paltrow, care a incheiat anul trecut "doar" cu 18 milioane de dolari in conturi.

"E inimaginabil ce a reusit aceasta pisica intr-un timp atat de scurt. Am reusit sa renunt la jobul meu de chelnerita la doar cateva zile de la prima aparitie pe retelele de socializare. Telefonul nu a incetat sa sune de atunci", a povestit Tabatha Bundesen in Express.


De la debutul de acum doi ani, Grumpy Cat a strans 521.000 de foloweri pe Instagram si 255.000 pe Twitter, cifre comparabile cu ale oricarui star de la Hollywood, muzician sau sportiv celebru! Grumpy Cat are 7 milioane de fani pe pagina oficiala de Facebook, dar sunt si multe ale pagini facute de fani care aduna alte milioane de fani din intreaga lume.

Grumpy Cat are propria linie de produse, de la cafea cu gheata, denumita Grumppuccino, pana la produsele Friskies.

Anul trecut, Grumpy Cat a aparut pe prima pagina din publicatii celebre precum Wall Street Journal sau New York Magazine.

Iar isteria Grumpy Cat abia incepe! In cateva zile se lanseaza filmul: "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever", iar experii il coteaza cu sanse mari sa devina un clasic de Craciun precum Singur Acasa si Die Hard.