Logitech Wireless Mouse M560, mouse gandit special pentru Windows 8, are un buton specializat pentru meniul sistemului de opeare, buton situat in spatele rotitei de scroll, ce ofera acces la functiile preferate, precum Apps Switch si Charms Bar.

Mouse-ul dispune, de asemenea, de doua butoane pentru degetul mare te ajuta sa comuti rapid intre desktop-ul Windows clasic, aplicatii si interfata noua a Windows 8. Aceste butoane pot fi personalizate pentru a face exact ce iti doresti tu, cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

Cu rotite de scroll ultra-rapida poti alege intre viteza si precizie. In modul de rotire libera, poti naviga prin documente foarte lungi, pagini de web si feed-uri de stiri sau te poti concentra pe spreadsheet-uri, albume foto si playlisturi cu ajutorul modului Click-to-click.

Mouse-ul include micul receiver Logitech Unifying, care intra intr-un port USB. Tehnologia iti permite sa conectezi la acelasi computer o tastatura, un number pad sau un mouse Logitech compatibil, folosing un singur receiver USB.

Logitech Wireless Mouse M560 va fi ajunge in Romania ka sfarsitul lunii octombrie la 199 Lei.