CuteCircuit a incercat sa arate ca tehnologia purtabila poate fi la moda si sa-i faca pe cei care refuza astfel de gadgeturi sa se mai gandeasca. LED-urile integrate in textile cu ajutorul unor fire de nylon care inlocuiesc firele subtiri conductoare de electricitate, dar si bateriile "deghizate" in nasturi sunt doar cateva dintre elementele folosite.

Francesca Rosella, din cadrul companiei CuteCircuit, a prezentat cateva obiecte vestimentare hi-tech la o prezentare de moda in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week, manechinele schimbandu-si culorile hainelor cu ajutorul aplicatiilor pentru smartphone-uri. Unele fotomodele chiar nu si-au dat seama ca hainele cu care urmau sa defileze au ceva deosebit in cusaturi si accesorii.

Una dintre clientele companiei este Nicole Scherzeinger, fosta componenta a trupei The Pussycat Dolls. Artista a purtat "rochia Twitter" la un eveniment care a avut loc in urma cu doi ani, obiectul vestimentar avand 500 de cristale Swarovski si peste 2.000 de LED-uri care ajutau la postarea mesajelor postate de fanii artistei pe contul acesteia.