În acest sens, meșterii sibieni de la PEFOC, firmă românească cu peste două decenii de tradiție în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor alternative de încălzire și decor, ne vor ajuta cu o propunere inedită, care va reuși să surprindă plăcut încă de la prima flacără generată virtual.

Profită de oferta specială de reduceri seminee electrice și oferă în dar, un dispozitiv aducător de căldură, atât la propriu, cât și la figurat, care se potrivește perfect în orice tip de locuință și se încadrează perfect într-un buget rezonabil. Așadar, alege să oferi atmosfera mai luminoasă, mai caldă și mai primitoare în căminul celor dragi, al celui mai bun prieten sau în apartamentul persoanei iubite, surprinzându-l cu un șemineu electric!  

Răsfață-i pe cei dragi cu un model de șemineu decorativ electric apreciat de către clienți, deoarece este și cel mai simplu și ieftin dispozitiv din gama soluțiilor alternative de încălzire și decor. Prezintă riscuri infime, atât pentru locuință, cât și pentru familie (copii, animale de companie, etc), fiind o soluție sigură și extrem de estetică.

Și chiar dacă pe piața de specialitate există și variante clasice de semineu ieftin pe lemne, acestea nu se pot compara ca preț, cu modelele cu focar electric încorporat. Șemineele electrice din gama PEFOC sunt soluții confortabile, cu ramă din MDF furniruit cu design modern, elegant sau contemporan, în funcție de povestea arhitecturală a locuinței unde urmează să fie amplasat. Deși majoritatea îl folosește pentru decor, șemineul electric 3D LED este prevăzut și cu încălzire cu termostat, afișaj digital și telecomandă de control, dar și cu opțiune de setare a temperaturii pentru o utilizare facilă și intuitivă.

Șemineul electric se cumpără și se folosește tot timpul anului dar, spre deosebire de alte dispozitive termice decorative, pe acesta îl poți folosi mai ales în modul de flacără luminoasă (fără căldură), situație în care vei sesiza consumul impresionant de mic, ce nu va depăși costul lunar al unui singur bec economic!

Dacă serile de iarnă, toamnă sau de primăvară timpurie devin răcoroase, îl poți folosi și cu funcția de încălzire prin aerotermă, pentru acel plus de confort termic. Așadar, fă un cadou special celor dragi, dăruindu-le un șemineu decorativ electric - un cadou unic, practic, estetic, economic și care, va impresiona încă de la prima flacără cu LED.

Vizitează shop-ul online pefoc.ro unde vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de șeminee, atât pe gaz, cât și pe lemne sau decorative, dar și servicii de montaj profesional sau curățare coșuri de fum în cazul în care ești în căutarea unui hornar bistrita, spre exemplu. Vei fi consiliat de o echipă de specialiști care te vor îndruma și îți vor oferi întregul suport de care ai nevoie, pentru luarea celei mai bune decizii în privința alegerii unei soluții de încălzire potrivite pentru căminul și confortul total al familiei tale.