Şi chiar dacă ai ajuns în acel punct, se ridică o altă întrebare, cât să pun pe bilet? Această decizie îţi aparţine în totalitate, însă nu uita că întotdeauna trebuie să te încadrezi în bugetul de joc alocat. Numai în acest fel poţi ţine cheltuielile sub control şi poţi obţine în acest fel succesul sperat.

Ai acum o strategie de joc dar oare stăpâneşti şi strategia de cash-out? De cele mai multe ori jucătorii sunt tentaţi să nu facă nici o retragere, mergând în continuare pe pariul de bază. De cele mai multe ori acest pas s-a dovedit nefast, tocmai de aceea vom dezbate în rândurile următoare ce ar trebui să faci pentru a avea satisfacţia financiară dorită.

Sfaturi pentru strategia de cash-out

Dacă eşti client Mr Bit casino, ai la îndemână o ofertă sportivă de invidiat. Ştii ce trebuie să faci, selectezi evenimentele preferate, pui miza şi lansezi biletul. Tot ce îţi mai rămâne de făcut este să urmăreşti evoluţia biletului şi în final să realizezi că este câştigător.

Acum ştii că ai de încasat o sumă de bani, însă problemă rămâne una acută, ce faci cu ei? Îi joci din nou sau îi scoţi din cont? Este dilema cu care se confruntă un jucător novice, pentru că un jucător cu experienţă va ştii să gestioneze corect această situaţie.

Joci pentru a câştiga şi pasul logic când obţii un câştig este să îl scoţi imediat. Poţi face apoi tot ceea ce vrei cu el, poţi cumpăra cadouri, poţi pleca într-o excursie sau pur şi simplu îi poţi depozita într-un cont de economii.

Ce să faci mai exact?

Ca să te poţi rupe de magia jocului şi să faci retragerea dorită, trebuie să dai dovadă de câteva calităţi, care ţin în mare parte de psihic:

  • Gestionarea stresului atunci când ai parte de un câştig. Deşi nu pare, cele 2 decizii pe care le poţi lua în acest caz sunt destul de stresante. Ce faci? Joci în continuare, sau alegi să faci cash-out.  Pentru a apela la a 2-a decizie, imaginează-ţi că ai împrumutat banii şi că trebuie să cedezi o cotă parte binefăcătorului tău. În acest fel scapi de tentaţia de a-i rejuca şi iei cea mai bună decizie, cea de retragere.
  • Disciplina joacă un rol important indiferent de activitatea pe care o practici. Şi în jocurile de noroc aceasta îşi găseşte utilitatea, mai ales că tentaţiile sunt atât de multe în acest mediu. Să fi disciplinat înseamnă să pui în aplicare o strategie de joc şi una de cash-out, pe care să le respecţi cu sfinţenie. Dacă reuşeşti acest lucru, atunci nu o să ai nici o problemă de decizie în materie de cash-out, pentru că întotdeauna vei alege să faci această retragere.

Când să dai cash-out la anumite sporturi

Dacă ai jucat un bilet cu evenimente finale, este clar că aştepţi finalizarea partidei şi materializarea pariului. Dar dacă alegi varianta live de pariere, lucrurile se schimbă radical. Aşa cum ştii, în asemenea pariuri opţiunea de cash-out este disponibilă în diverse stadii.

Dacă echipa ta favorită începe prost meciul şi este vizibilă dominaţia echipei adverse, este timpul să faci cash-out. Este opţiunea cea mai logică, nu aştepta ca partidă să avanseze în timp. Te poţi trezi la sfârşitul acesteia şi opţiunea de cash-out nu mai este valabilă.

Şi în cazul în care scorul este strâns, 1-0 sau 2-1, trebuie să iei o decizie pentru a-ţi securiza investiţia. Mergi şi pe intuiţie, pentru că un jucător bun are acest tip de revelaţie deseori, revelaţie care se bazează în fapt pe experienţa de joc a acestuia.

Cash-out: Avantaje şi dezavantaje

Procedura de cash-out este o nouă ofertă pe care casele de pariuri o fac jucătorilor în spiritul jocului responsabil. Orice eveniment sportiv se supune acestei oferte, aşa că jucătorii nu fac decât să dea curs acestei oferte.

Avantajele principale care rezultă din aplicarea strategiei de cash-out sunt:

  • Posibilitatea de a-ţi asigura investiţia
  • Disponibilitatea de alternative precum cash-out parţial sau auto cash-out

Principalele dezavantaje ale metodei constau în:

  • Diminuarea mizei iniţiale de joc
  • Pe termen lung aplicarea acestei strategii aduce dezavantaje financiare jucătorului

Este important să ai în minte o strategie de cash-out chiar dacă nu o vei folosi mereu

Sunt extrem de multe strategii care se pot aplica la pariurile sportive şi printre acestea se numără fără discuţie şi strategia de cash-out. Principala ei caracteristică este să determine jucătorul să îşi mărească câştigurile în timp şi să scadă pierderile. Pe termen lung, este puţin probabil să înregistrezi numai victorii ca şi jucător. Chiar şi strategia de cash-out este de natură să îţi diminueze profitul dar aduce un avantaj imens, nu rămâi fără bani. Cazinoul câştigă de fiecare dată, aşa că nu considera că ţi se face o favoare.

Este adevărat că rămâi în buzunar cu mai puţini bani decât cei pariaţi iniţial, dar ia din această experienţă numai partea pozitivă. Ai posibilitatea să pui banii din cash-out pe un alt eveniment care se poate dovedi a fi câştigător. În final, strategia de cash-out îţi dă posibilitatea să alegi dintre 2 rele pe cea mai puţin dăunătoare pentru tine. Ai pariat şi vezi că meciul nu o ia în direcţia dorită de tine? Retrage imediat prin cash-out şi orientează-te către un alt eveniment.

Este un instrument puternic pe care îl poţi folosi în pariurile sportive cu succes. Poate că este o strategie controversată, dar este destul de populară printre jucători, indiferent de experienţa acestora de joc.

Concluzie

Acum ştii cum să îţi construieşti o strategie de cash-out la pariuri sportive. Foloseşte-o atunci când se impune dar nici nu abuza foarte mult de ea. Trateaz-o însă cu respect şi cu siguranţă că strategia te va recompensa aşa cum ştie ea mai bine, diminuându-ţi pierderile!

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016