Samsung lanseaza varianta roz pentru doamne si domnisoare a celebrului smartphone Galaxy Note. Modelul hibrid talefon-tableta are un display mare Super AMOLED de 5,3 inch cu o rezolutie de 800 x 1280 pixeli.

Galaxy Note are o camera cu rezolutia de 8 megapixeli cu autofocalizare, stabilizare a imaginii, detectie a fetei si a zambetului, blit LED si inregistrare video 1080p. Telefonul are si o camera frontala de 2 megapixeli pentru apeluri video.

Smartphone-ul are un creion capacitiv S-Pen de culoare roz. Varianta Pink Galaxy Note are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Galaxy Note de culoare roz este disponibil pentru inceput pe piata sud-coreeana.

Modelul hibrid talefon-tableta Samsung a fost lansat in a doua jumatate a anului trecut si s-a bucurat de un real succes, fiind vandut in peste 5 milioane de exemplare. Cu ocazia targului de tehnologie de la Barcelona si alti producatori precum LG si Panasonic au anuntat "tabletphone-uri" cu display de 5 inch.

Sursa: samsungtomorrow.com