Dotat cu un motor electric destul de puternic care sa ajute la atingerea unei viteze de 15 km/h sub apa, Seabob F7 este gadgetul perfect pentru cei care, in vacanta, ales ca exploreze adancurile in loc sa se bronzeze pe nisip sau sa termine stocul de bere al unei terase. Timp de o ora, atat ii permite bateria, ski-jet-ul il poate duce pe "calator" la adancimi de pana la 50 de metri.

Dispozitivul a fost dezvoltat de compania Cayogo din Stuttgart, Germania, este destinat si plimbarilor la suprafata apei, conditii in care viteza poate ajunge chiar si la 22 de kilometri pe ora. Principiul de functionare este simplu: motorul electric absoarbe apa cu o viteza foarte mare si o evacueaza cu o viteza si mai mare, ceea ce-i asigura autpropulsia.

Va si destul de greu de vazut un asemenea gadget pe plaje, la tot pasul, pretul unui exemplar fiind de 20.700 de dolari. Cei care detin aceasta suma de bani si doresc sa achizioneze un Seabob F7, poate ca ar trebui sa stie ca acesta se vinde in culorile: rosu, portocaliu, galben, albastru, argintiu si alb.