Ugly Meter iti scaneaza conturul fetei si face remarci care te-ar putea demoraliza complet, cum ar fi: “Esti atat de urat incat ai putea sa faci sa planga chiar si un ochi de sticla”.

Aplicatia, care este de vanzare in App Store - disponibila asdara doar pentru utilizatorii de terminale Apple, utilizeaza o grila care il ajuta pe utilizator sa alinieze fotografia pentru cele mai bune rezultate, dupa care afiseaza pe ecran concluzii caustice, atunci cand e cazul, bineinteles.

La acest joc nimeni nu vrea sa obtina nota 10, pentru ca 1 este cel mai bun scor in cazul aplicatiei. Cei care au dezvoltat aplicatia spun ca s-a dovedit a fi un succes de piata din prima zi. In numai cateva zile a adus un profit de jumatate de million de dolari. Aplicatia a analizat fotografia Angelinei Jolie si i-a acordat nota 2, afisand mesajul: “Esti atat de fierbinte incat ai face chiar si soarele gelos”.

Insa, Brad Pitt partenerul ei, a primit nota 8. De altfel, aceasta aplicatie pare sa aiba pareri diferite de ale noastre cand vine vorba de vedete.

Cheryl Cole a fost notata cu 4,2 si a fost intrebata: “Medicul tau este un veterinar?”. Nu stim daca aplicatia trebuie luata prea in serios, insa verdictele si comentariile sunt, fara indoiala, amuzante.

Sursa: stirileprotv