Trăim în era în care accesoriile au devenit la fel de importante precum gadgeturile principale din viața noastră, fie că vorbim despre un PC, un laptop sau un smartphone.

Odată cu funcționalitățile tot mai spectaculoase ale telefoanelor inteligente, accesoriile au devenit obligatorii pentru a putea maximiza performanțele și utilitatea acestora.

Poți asculta muzică mai bine, indiferent de context, poți face fotografii mai bune și poți fi mult mai flexibil datorită lor. Explorăm câteva dintre cele mai importante îmbunătățiri pe care le-ai putea aduce smartphone-ului tău cu ajutorul accesoriilor.

6 accesorii obligatorii pentru orice telefon în 2018:

1. O baterie externă

Acest accesoriu a devenit aproape obligatoriu, indiferent ce model de telefon mobil ai ales să-ți achiziționezi. Odată cu telefoanele care oferă un ecran mai mare și mai spectaculos, și durata de viață a bateriei a scăzut considerabil.

Pentru o persoană activă care folosește camera foto, aplicațiile, are mereu Bluetooth-ul pornit, iar Wi-Fi-ul nici nu mai intră în discuție, bateria externă a devenit o adevărată salvare, mai ales în contextul în care călătorești des sau trebuie să umbli prin multe locuri într-o singură zi.

2. Căști wireless

În primul rând, de ce wireless neapărat? Pentru că în acest fel vei putea schimba în viitor sistemul de operare, dacă vrei să treci de la Android la iOS sau invers. Te vei putea conecta mai ușor la orice laptop sau PC și nici nu vei mai trăi cu teama că noile tale căști care se aud impecabil se vor strica după ce le vei smulge din greșeală cablul.

În al doilea rând, era muzicii pe Winamp a trecut de ceva timp, celebrul program de muzică fiind astăzi doar o copie importată pe o pagină web, pentru adevărații nostalgici.

Chiar dacă tehnologia se schimbă și avansează, pasiunea și dorința utilizatorilor de a asculta muzică în cele mai bune condiții rămân la fel de mari.

De aceea, o pereche de căști wireless capabile să redea sunetul fără niciun fel de imperfecțiune trebuie să intre pe lista accesoriilor tale, chit că le folosești în timpul antrenamentelor la sală sau între stațiile de metrou din drumul spre casă.

3. Încărcător de mașină

Știi foarte bine cât de repede se consumă bateria telefonului în clipa în care redai muzică în mașină și mai ai pe deasupra și hărțile pornite pentru a primi indicații spre următoarea ta destinație. Din torpedoul mașinii tale nu trebuie să lipsească un încărcător auto și cabluri pentru telefoanele pe Android și iOS.

4. Suport auto de telefon

Ca să rămânem pentru moment în zona auto, suportul pentru telefon este obligatoriu pentru orice șofer. Evită cu orice preț să conduci având telefonul într-o mână, pentru că acest obicei poate pune atât viața ta în pericol, dar și pe cele ale celorlalți participanți la trafic.

5. Husă rezistentă la șocuri

Puține telefoane cu adevărat inteligente se mai pot lăuda în 2018 cu rezistența lor la șocuri. Ai văzut nenumărate controverse în ultimii ani cu ecrane de telefoane care se crapă extrem de ușor sau carcase care se îndoaie atunci când te apleci iar telefonul e în buzunar. O husă rezistentă la șocuri trebuie să fie pe lista accesoriilor tale, mai ales dacă ești și un împătimit al călătoriilor sau concertelor, unde vei sta mai mereu cu telefonul în mână postând cele mai tari imagini pe Instagram.

6. Mai mult spațiu de stocare

Ca să mai vorbim puțin despre huse, trebuie să știi că unele nu vin doar cu protecție pentru telefonul tău, ci și cu o baterie încorporată care te poate ajuta să obții 40% în plus din bateria telefonului, iar în același timp au și un hard extern pe care îți poți stoca muzica, filmările sau fotografiile, în cazul în care telefonul tău nu este prevăzut cu un slot pentru un card de memorie.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: BelkaG
 

Share articol: