Allview a lansat astazi ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune in realitatea virtuala pe care o poti controla fara butoane externe, exclusiv prin miscarile capului. Ochelarii Visual VR functioneaza impreuna cu numeroase modele de telefoane inteligente marca Allview.

„Ceea ce in urma cu cativa ani parea desprins din domeniul stiintifico-fantastic, astazi ni se dezvaluie ca o realitate accesibila tuturor: un univers virtual in care poti fi oricine iti doresti, poti ajunge oriunde visezi, poti fi deopotriva spectator sau actor principal. Astazi le deschidem poarta spre aceasta lume utilizatorilor Allview si impreuna cu partenerii nostri de la FullDive, incercam sa le asiguram o experienta virtuala memorabila. Controlul Visual VR se realizeaza exclusiv prin miscarile capului, fara a necesita butoane externe si astfel utilizatorii pot explora in deplin confort realitatea virtuala”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop si care au diagonala cuprinsa intre 4 si 6 inch. Ochelarii cantaresc numai 263g, o greutate redusa care asigura o utilizare confortabila. Focalizarea si distanta dintre lentile pot fi reglate cu usurinta, pentru ca Visual VR sa se adapteze nevoilor fiecarui utilizator. Ochelarii ofera un camp vizual generos de 102°.

Odata intrat in aplicatia Full Dive, utilizatorului i se vor deschide optiunile meniului la o simpla miscare din cap stanga-dreapta si invers, iar mentinerea cursorului timp de 2 secunde pe una dintre aplicatii va deschide sectiunea dorita.

Cu ajutorul Visual VR, utilizatorii pot intra mai bine in rolul personajelor din jocurile favorite, pot experimenta sporturi extreme sau pot trai intens experienta filmelor 3D sau a celor filmate cu camere de 360°. Realitatea virtuala a depasit insa sfera divertismentului si este tot mai prezenta in domeniile stiintei si cercetarii.

Clientii care au precomandat sau vor achizitiona in perioada urmatoare smartphone-urile P8 Energy PRO si X3 Soul PRO vor primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR1. Clientii care doresc sa achizitioneze separat ochelarii Visual VR2 vor putea sa o faca incepand de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 159 de lei, iar livrarile vor incepe din a doua jumatate a lunii mai. Posesorii smartphone-urilor compatibile cu Visual VR vor primi o reducere de 50 de lei la achizitionarea Visual VR2 de pe site-ul allview.ro. Reducerea va fi validata prin introducerea IMEI-ului telefonului in campul Coduri Discount din Cosul de cumparaturi. Produsele compatibile sunt P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini si V1 Viper S4G.