Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi in cadrul evenimentului Microsoft Summit Romania tableta de 7" Wi7 si netbook-ul hibrid Wi10N. Ambele ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si reprezinta optiuni competitive pentru productivitate si utilizare flexibila.

"Fiecare dintre cele doua device-uri lansate astazi aduce beneficii multiple consumatorilor. Wi7 este o tableta usor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™ si beneficiaza de subscriptie Office 365 Personal pentru un an. Pretul device-ului nu depaseste cu mult costul unei licente Office achizitionata separat." a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview

Allview Wi7 are un display de 7" cu rezolutie 1024x600 pixeli, ce poate fi la indemana utilizatorilor in orice moment, fiind usor de transportat. Procesorul Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de 1,33 GHz care poate ajunge pana la 1,83 GHz, solutia grafica Intel HD Graphics impreuna cu memoria RAM de 1 GB vor sustine toate activitatile zilnice care trebuie rezolvate la birou, acasa sau in deplasare. Subscriptia Office 365 Personal inclusa pentru un an de zile poate fi utilizata pe tableta Wi7, un PC si un telefon. Aceasta asigura cea mai recenta versiune a programelor Office si 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fisierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind usor de accesat si partajat.

Utila si eleganta, Wi10N are display de 10" si este echipata cu tastatura cu doc reversibil ce permite alegerea celui mai potrivit mod de pozitionare, in functie de moment. Device-ul este potrivit pentru persoanele care doresc o solutie ultra portabila ce indeplineste atat rolul de tableta cat si de netbook. Wi10N este dotata cu un procesor Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de pana la 1,83 GHz, un procesor grafic Intel HD Graphics si memorie RAM de 1 GB. Productivitatea este intregita de tastatura cu touchpad si de posibilitatea de a atasa un mouse prin Bluetooth sau conectandu-l in portul USB.

Bateria de 6000 mAh si procesorul Intel Atom asigura performanta ridicata cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare continua si pana la 6 zile in stand-by. La fel ca Wi7, tableta Wi10N are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe langa multele beneficii pe care le ofera, asigura un spatiu de stocare online de 1 TB.

Noile produse marca Allview sunt disponibile incepand de astazi la preturile de 379 lei pentru Wi7 si 1149 lei pentru Wi10N. Pentru mai multe detalii despre acestea, va invitam sa consultati paginile de prezentare de pe website-ul companiei, www.allview.ro

Despre Allview Mobile Romania
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania. in 2010, Allview a fost prima companie autohtona care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina si Polonia. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.