Ming-Chi Kuo susține că posesorii de iPhone vor prefera să cumpere aceste căști în detrimentul schimbării telefonului. De aceea, el estimează că până în 2021 produsul va ajunge la 100 de milioane de exemplare vândute, scrie Phone Arena.

Potrivit unui raport recent, Kuo susține că noua versiune AirPods, care va fi lansată la începutul anului 2019, va fi compatibilă cu încărcarea wireless. Concret, noile căști vor putea fi încărcate wireless cu ajutorul dispozitivului prezentat de Apple în 2017, dar care nu a fost lansat încă.

De asemenea, vor fi îmbunătățiri și la cutia căștilor, iar asta va însemna și costuri de producție mai mari. Pentru actualul model de căști se așteaptă ca pe viitor Apple să comercializeze cutia de transport ca accesoriu separat. Totodată, vor fi îmbunătățite și specificațiile Bluetooth ale căștilor.

Pentru anul 2020 este posibil să asistăm la o schimbare de design pentru căștile AirPods, dar și la introducerea unor funcții suplimentare, cum este Siri, care permite utilizatorilor să activeze asistentul virtual iOS.

Există și zvonuri potrivit cărora noile căști AirPods vor fi rezistente la transpirație.