Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, care oferă de obicei informații foarte precise, designul laptopurilor Apple se va schimba anul viitor. Noile MacBook-uri vor avea o altă formă, la fel și modele Apple Watch. Acestea ar urma să se lanseze în a doua jumătate a anului 2021.

Kuo nu a dat mai multe detalii despre aceste viitoare produse. E posibil ca unul dintre modelele vizate de schimbare să fie un MacBook Pro de 14 inci, însă nu este nimic oficial.

În același timp, Kuo a mai dat detalii despre actualele produse Apple și despre felul în care ele au fost primite de public. Acesta spune că iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt dorite și cererea este mai mare decât se așteptau oficialii Apple, în timp ce cererea pentru iPhone 12 și iPhone 12 Mini este mai scăzută decât așteptările.

Alte produse care s-au bucurat de succes ar fi: Apple Watch Series 6, noul iPad Air, dar și laptop-urile MacBook cu procesorul M1. Singurul produs care nu se vinde bine este AirPods.

M1 MacBook Pro și MacBook Air de la Apple au fost bine primite de către critici, care au lăudat autonomia crescută a bateriei și performanțele bune. În notele anterioare, Kuo a spus că toate noile Mac-uri Apple, programate să fie lansate în 2021, vor avea noul procesor performant dezvoltat de companie. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: