Potrivit lui Kuo (citat de MacRumors) cele două noi dispozitive vor semnăna destul de mult cu proaspăt lansatul iPhone SE, în sensul în care vor fi alimentate de procesoare noi și rapide, la un preț accesibil pentru performanțele pe care le oferă.

Deocamdată nu există foarte multe detalii despre aceste noi iPad-uri, dar chiar și informațiile referitoare la dimensiunile display-urilor sunt foarte importante, deoarece actualul iPad de buget are un ecran de 10,2 inci, în vreme de iPad mini a avut mereu un panou de 7,9 inci. Actualizările pot implica faptul că Apple va ce reduce dimensiunea marginilor produselor, poate chiar până la aspectul lui iPad Pro.

Dacă aceste informații se dovedesc a fi adevărate, ele ar reprezenta o îmbunătățire majoră în gama iPad mini, al cărui design nu s-a schimbat prea mult de la lansarea sa, în 2012. Modelul are, totuși, destul de mulți fani, deoarece este practic, ușor, portabil, perfect pentru a citi cărți electronice și este și destul de ieftin. Iar un aspect îmbunătățit nu va face decât să pună în valoare și mai bine toate aceste avantaje.

Referitor la un nou iPad cu un display de 10,2 inci, schimbarea ar fi, de asemenea, bine primită în rândul pasionaților de tehnologie, cu toate că nu ar reprezenta neapărat un upgrade substanțial.

Există și o altă tactică la care Apple ar putea recurge: compania ar putea încerca să crească dimensiunea produselor cu scopul de a integra ecrane mai mari. Dacă pentru iPad nu ar conta neapărat foarte mult, pentru iPad mini ar fi un dezastru, pentru că întregul concept din spatele său este bazat pe portabilitate și ar fi, astfel afectat.

_______________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: