Asus a integrat display-urile pe mai multe modele Strix și Zephyrus și compania plănuiește să producă ecrane cu o rezoluție 1080p și o rată de refresh de 300Hz pentru Zephyrus S GX701 și să le și livreze, începând de luna viitoare. Produsele prezentate la Berlin vin în variante de 15 și 17 inci.

Recent, și Acer a anunțat că laptopul Predator Triton 500 va veni la pachet cu un display cu o rată de refresh de 300Hz și se va vinde pentru 2.799 de dolari, anunță jurnaliștii de la The Verge.

Ce promite această rată de refresh de 300Hz? Cei de la Asus susțin că aduce o performantă îmbunătățită cu 25% față de actualul standard al turneelor de e-sports de înaltă clasă. La o asemenea viteză, ecranul poate rula de 5 ori mai multe cadre pe secundă față de un laptop conventional. Alături de o placă video performantă, ecranul face experiența de gaming mai fluidă ca niciodată.

Zephyrus S GX701 este dotat cu o placă video GeForce RTX 2080, și ea cu o performanță la fel de bună, și va fi urmat și de alte modele Asus similare, în 2020.