Carcasele pentru telefon sunt de multe ori amuzante sau folosite doar pentru protectia telefonului. O carcasa in forma de pistol a fost insa inventata iar Politia din SUA avertizeaza ca aceasta poate aduce mari probleme.

Carcasa in forma de pistol putea fi cumparata de pe Amazon pentru 5 dolari. Compania a decis insa sa le scoata de la vanzare in urma comentariilor care sugerau ca pot cauza impuscarea proprietarului.

Departamentul de Politie din New Jersey a postat pe Facebook un avertisment pentru cei care au de gand sa foloseasca o astfel de carcasa: "Va rugam - aceasta carcasa pentru telefon nu este un produs cool sau o idee buna. Slujba unui ofiter de politie este suficient de dificila fara sa fie nevoit sa ia o decizie intr-o fractiune de secunda intr-o noapte intunecata cand cineva decide fara sa se gandeasca sa scoata telefonul cu o astfel de carcasa in timp ce a fost oprit pentru o incalcare a regulamentului in trafic".

 

Please folks - this cell phone case is not a cool product or a good idea. A police officers job is hard enough, without...

Posted by Ocean County Prosecutor's Office on Monday, June 29, 2015