Produsele pe care Bang & Olufsen le va comercializa curând și în România sunt:

  • Beoplay H9: căști wireless cu funcție active noise cancelling, o baterie mai bună și control vocal
  • Două noi modele de căști wireless din gama E Motion: Beoplay E8 Motion și Beoplay E6 Motion
  • Beoplay A9: cea mai nouă versiune a celebrului speaker Bang & Olufsen

Boxa inteligentă Beoplay A9 cu control vocal

Beoplay A9 a fost proiectat în 2012 sub forma unui home speaker ce se poate integra armonios în design sau care poate ieși în evidență, în orice context.

Dispozitivul poate fi poziționat pe cele trei picioare de lemn sau poate fi prins de perete, pentru a furniza un sunet bogat și spațios în orice fel de spațiu.

Controlul se realizează foarte intuitiv, prin atingerea dispozitivului. Pentru a ajusta volumul trebuie doar să treci ușor cu mâna pe suprafața speakerului, iar comenzile de skip, play sau pause se realizează prin simple atingeri. 

Noul Beoplay A9 vine cu o serie de inovații, dar și cu update-uri de design:

• Prin integrarea cu Google Assistant, Beoplay A9 este unul dintre cele mai puternice speakere ce oferă posibilitatea de a interacționa prin comenzi vocale cu asistentul digital.
• Funcția Active Room Compensation optimizează sunetul pe baza mediului înconjurător și oferă cel mai bun sunet posibil în orice tip de cameră din casă.
• Pe partea din spate a noului Beoplay A9 au fost montate încă două drivere full range (acum sunt șapte în total). Acestea oferă un sunet mult mai bogat, care impresionează prin calitate și profunzime.
• Avem și un nou motor de streaming, pentru o mai bună conectivitate. Acest aspect contribuie la îmbunătățirea performanțelor pentru servicii de streaming precum Chromecast sau Apple AirPlay 2.
• Cu un accent pus pe detalii, noul Beoplay A9 vine prevăzut cu un cablu de alimentare stilat, îmbrăcat într-un rafinat material textil .

Beoplay A9 va fi disponibil în versiunile alb cu picioare de lemn de stejar, negru cu picioare de lemn de nuc și două versiuni speciale: una cu nuanțe de bronz, iar alta cu nuanțe de alamă.

Puteți crea însă foarte simplu o variantă personalizată, alegând diferite combinații de învelișuri textile create de celebra companie daneză Kvadrat și diferite tipuri de picioare de lemn.

Beoplay A9 va fi disponibil la partenerii autorizați Bang & Olufsen, Altex, eMAG și iSTYLE începând cu luna iunie 2019, cu un preț recomandat de 12.099,99 RON și edițiile speciale la 13.459,99 RON. 

Beoplay E8 Motion și Beoplay E6 Motion 

Căștile Beoplay E8 Motion sunt concepute pentru cei care nu doresc să facă niciun compromis în privința sunetului și a designului dar își doresc să se bucure de adevărata libertate wireless.

Căștile albe sunt însoțite de o casetă de încărcare din piele albă și aluminiu și de un set de aripioare pentru urechi din silicon pentru o fixare mai bună și confort sporit.

Beoplay E8 Motion pot fi încărcate wireless, astfel că se poate spune că sunt complet wireless. Companionul ideal al căștilor, Charging Pad-ul Beoplay, este disponibil acum și pe alb, cu inserții din aluminiu. 

Creat ca o piesă esențială pentru peisajul urban, Beoplay E6 Motion oferă o performanță sonoră deosebită și în medii înconjurătoare zgomotoase. Căștile sunt însoțite de un cablu alb din cauciuc rezistent la stropire și de o gamă largă de aripioare de fixare din silicon pentru urechi.

La fel ca și în cazul modelului precedent, în interiorul caștilor Beoplay E6 Motion au fost plasați magneți. Astfel, după folosire, căștile pot fi pur și simplu lipite în jurul gâtului, pentru a asigura un plus de confort și a prelungi semnificativ durata de viață a bateriei.

Beoplay E8 Motion și Beoplay E6 Motion au primit coeficientul de rezistență la apă și transpirație 54. Exclusiv pentru cele două modele, veți beneficia de un profil de sunet de bass îmbunătățit în aplicația Bang & Olufsen, care vă va capta atenția în timp ce sunteți activi.

Prețul recomandat pentru vânzare pentru modelul Beoplay E6 Motion este de 1.209,99 RON, iar pentru Beoplay E8 Motion prețul este de 1.689,99 RON. Prețul casetei de încărcare wireless este de 599,99 RON. 

Căștile wireless Beoplay H9 (2019)

Noul model Beoplay H9 îmbracă stilul over-ear în materiale luxoase și ușoare. Banda de susținere este realizată dintr-un cadru de aluminiu ușor, învelit în partea superioară cu piele naturală de vițel, iar pernuțele izolatoare din spumă cu memorie sunt acoperite cu un strat fin de piele moale. Căștile se mulează pe forma și curbura urechii, obținându-se un confort special dublat de o aerisire eficientă. 

Beoplay H9 livrează o performanță acustică autentică și bine calibrată, cu o tehnologie avansată Active Noise Cancellation care oferă o experiență imersivă fie că asculți muzică, fie că vrei să te bucuri de liniște.

Noul model Beoplay H9 oferă:

• The Google Assistant - Ține pur și simplu apăsat pe butonul dedicat voice assistant pentru a te bucura imediat de conținut de divertisment, pentru a sta conectat, pentru a primi informații sau pentru a-ți gestiona ziua – totul fără să fie nevoie să te uiți la telefon.
• Butonul dedicat voice assistant – Poți utiliza butonul dedicat și pentru activarea asistentului de pe telefon: de exemplu Siri, de la Apple.
• Durată de viață extinsă a bateriei – Grație unei baterii integrate mai mari, acum ne putem bucura de până la 25 de ore de conținut audio, cu funcțiile Bluetooth și ANC activate. Acest lucru înseamnă 7 ore în plus față de modelul precedent.
• Noi detalii pentru controlul prin atingere – interfața pentru comenzi prin atingere de pe casca dreaptă e prevăzută cu noi detalii ce reușesc să ofere o interacțiune și mai intuitivă.
• Confort sporit – Beoplay H9 este prevăzut cu noi pernuțe izolatoare, iar banda de susținere a devenit mai confortabilă datorită unui strat mai gros de umplutură pe interior.

Cu noul Beoplay H9 poți configura experiența de ascultare utilizând aplicația Bang & Olufsen pentru Android, iPhone și Apple Watch. Poți ajusta tonalitatea și tipologia încăperii prin intuitiva funcție ToneTouch.

De asemenea, poți alege dintr-o varietate de profile de sunet create special pentru Beoplay H9, astfel încât să se potrivească cu diferite activități precum antrenamentele fizice, călătoriile în mijloacele de transport sau podcasturi.

Modelul Beoplay H9 pe variantele de culori Matte Black și Argilla Bright e disponibil la prețul recomandat de 2.419,99 RON.