Bitdefender introduce tehnologia de securitate recunoscuta pentru performanta la nivel global, in domeniul accesoriilor inteligente. Astfel, noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus integreaza functia WearON, un modul de protectie pentru ceasurile inteligente ce folosesc Android Wear, care ajuta utilizatorii sa gaseasca mai usor telefoanele chiar daca acestea au tonurile de apel si SMS dezactivate. 

WearON poate declansa o alerta pe telefon de la distanta si va atentiona posesorul ceasului inteligent prin vibratie daca acesta se indeparteaza periculos de mult de telefon. 

Modulul va fi integrat in aplicatie prin simpla actualizare a noului Bitdefender Mobile Security & Antivirus asigurand o protectie completa si o masura in plus de aparare in situatiile de pierdere a telefonului mobil. 

“Bitdefender abordeaza securitatea din toate unghiurile posibile pentru a asigura protectia totala in toate situatiile. Integrarea accesoriilor inteligente in sfera de aparare a utilizatorului adauga o noua fateta securitatii cibernetice – un scut portabil de aparare pentru a impiedica pierderea sau furtul smartphone-urilor”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Startegist Bitdefender.

Noul Bitdefender Mobile Security&Antivirus protejeaza, de asemenea, confidentialitatea datelor utilizatorului cu App Lock, o functie lansata recent, care permite posesorilor de smartphone sa blocheze accesul la datele sensibile prin introducerea unui cod PIN pe aplicatiile dorite.  

Noile functii se adauga unei game de instrumente de protectie ce include scanarea la instalare, modulul Anti-Furt, functia de Consilier de Confidentialitate sau serviciile de antivirus ce au la baza cea mai eficienta linie de software antivirus.