Consumer Electronics Show (CES) se incheie astazi iar show-ul de la Las Vegas a oferit multe inovatii si gadgeturi care au atras atentia tuturor. Cei de la Business Insider lauda insa unul al celor de la Lenovo. Se numeste Selfie Flash si costa doar 29 de dolari!

Cei de la Lenovo au fost foarte activi la CES, prezentand multe calculatoare, telefoane si alte device-uri. "Selfie Flash este insa cel mai bun lucru care s-a intamplat pentru functia selfie de la celebrul <selfie stick>, cel care a fost probabil cel mai tare produs din 2014"

Functia selfie este din ce in ce mai populara iar producatorii de telefoane s-au duelat in crearea unei camere secundare mai buna pentru selfie-uri. Problema care ramane, 'Calcaiul lui Achile' ramane luminozitatea.

Lenovo a cautat o metoda de a rezolva aceasta problema si a creat Selfie Flash, ce se introduce in jack-ul audio si ofera cele mai bune conditii pentru selfie-uri. Foloseste 8 LED-uri pentru a imbunatati culorile, astfel ca si in conditii de lumina slaba, rezultatul este excelent conform companiei. Un alt aspect important este ca Selfie Flash nu este un blit astfel ca nu vei clip - lumina ramane aprinsa astfel ca totul sa fie perfect.

Selfie Flash se reincarca - cei de la Lenovo spun ca poti face pana la 100 de selfie-uri inainte sa fie necesara o reincarcare.