Unul dintre cele mai importante aspecte la aceste produse este felul în care ele se potrivesc în ureche, acest factor influențând atât calitatea muzicii percepute, cât și confortul utilizatorului. Iar pentru că forma fiecărei urechi este unică, companiile au o sarcină dificilă în drumul spre ergonomia perfectă.

Cei de la Ultimate Ears pare, însă, că au găsit soluția, odată cu lansarea modelului UE Fits. Producătorul folosește o aplicație, gel și iluminare LED încorporată pentru a livra o pereche de căști complet personalizate, care își schimbă forma în mai puțin de un minut.

„Cu UE Fits, redefinim conceptul de căști wireless. Pentru prima dată, aducem adaptabilitate perfectă instant pe căștile in-ear premium. Prin simpla apăsare a unui buton și în mai puțin de 60 de secunde, utilizatorii pot obține confort excepțional și o calitate a sunetului impecabilă, datorită căștilor care se potrivesc perfect formei unice a urechii lor”, a transmis Jonah Shaw, reprezentantul companiei.

Pentru a avea rezultatul perfect pentru ei, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația dedicată pentru Andoid sau iOS, apoi să își pună căștile, ale căror margini realizate din gel se întăresc în funcție de semnalele de lumină violet pe care le emit LED-urile activate cu ajutorul aplicației.

UE susține că cei care le folosesc se pot bucura de confort îndelungat și de izolare pasivă împotriva zgomotelor.

Driverele de 10mm oferă un sunet plin, cald și detaliat, iar apelurile sunt controlate tactil și cu ajutorul aplicației, în timp ce microfoanele duale sunt realizate special pentru a elimina efectul vântului și a crește calitatea vocii.

Utilizatorii se pot aștepta la o autonomie de opt ore, iar prețul la precomandă este de 249 de dolari, produsul fiind disponibil din această toamnă în SUA. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: