PlayStation 5 este o consolă așteptată de mulți gameri, care din informațiile apărute în ultimele luni promite foarte multe și care ar trebui să fie mult mai performantă decât PS4. Însă toate acestea ar putea veni cu un cost important.

Publicația britanică Daily Mirror scrie despre data lansării viitorului Play Station 5, dar și despre prețul la care vom vedea la raft această consolă nouă. 

În privința momentului apariției pe piață, PS5 va fi lansat de Sony în jurul sărbătorilor de iarnă din 2020, mai exact pe 4 decembrie 2020, dar prețul va transforma această consolă într-un potențial cadou foarte scump.

Sursa citată notează că PS5 ar urma să fie cu 100 de euro mai scumpă decât PS4, ceea ce înseamnă că am putea să o vedem la 599 de euro. Informația a fost obținută din Slovacia, acolo unde un magazin online, ProGamingShop, deja a publicat în viitoarea broșură cu oferte și prețul pentru PlayStation 5. 

Una dintre cele mai așteptate noutăți cu care PS5 va veni pe piață este posibilitatea a de a juca orice joc mai vechi, dezvoltat pentru o generație mai veche de console Sony. Pentru marii colecționari de jocuri, acest detaliu va fi cu adevărat spectaculos.