Acestea sunt căștile in-ear true wireless de la Samsung, al cărui nume l-am aflat în urmă cu aproximativ două luni. În timp, au mai apărut și alte detalii extrem de importante, care ne oferă o perspectivă clară asupra a ceea ce ar urma să aducă pe piață. Se cunoaște deja cum va fi designul căștilor, variantele de culoare disponibile și majoritatea punctelor forte ale produsului. Totuși, mai existau câteva neclarități care au fost elucidate recent.

Se pare că noul model va merita din plin sufixul „Plus”, cel puțin la capitolul baterie, pentru că acesta va ajunge la capacitatea impresionantă de a rula timp de 11 ore fără întrerupere, cu o singură încărcare. Impresionant este și faptul că Galaxy Buds + vor arăta, probabil, la fel ca modelele anterioare și vor fi cu doar un gram mai grele, cu toate că avem o capacitate a bateriei care va crește semnificativ, de la 58 la 85 mAh.

Husa care permite încărcarea wireless va evolua și ea, însă ceva mai puțin, de la 252 la 270 mAh capacitate a bateriei, care va permite o încărcare care să suporte cele 11 ore de autonomie promise de producători și chiar un interval care se poate întinde până la 22 de ore de audiție.

În plus, Samsung lucrează intens pentru îmbunătățirea capabilităților de fast charging și în ceea ce privește modelele de căști, așa că Galaxy Buds + ar urma să ofere o oră întreagă de audiție cu doar trei minute de încărcare. Alte upgrade-uri notabile includ conectivitatea multi-device, două microfoane externe, în loc de unul singur și un touchpad îmbunătățit, cu link direct către Spotify.

Deși au apărut deja imagini cu noile căști ce vor fi disponibile în variantele alb, negru și albastru, acestea vor putea fi achiziționate și pe o nuanță de roșu, tot cu o ușoară rezistență la apă și fără funcția de noise cencellation, la aproximativ 149 de dolari.