Cei mai mari producători din tehnologie s-au întrecut anul acesta la CES, încercând să vină în fața consumatorilor cu inovații spectaculoase.

Ne uităm acum asupra a 10 dintre lansările care au atras cu adevărat atenția specialiștilor.

LG OLED R

LG a venit la CES cu un televizor cu totul special, al cărui display se rulează. Nu este pentru prima dată când producătorul aduce ceva similar în fața consumatorilor, doar că acum este gata să-l comercializeze, urmând să îl lanseze pe piață până la finalul anului.

Audi/Disney Holoride

Audi și Disney și-au unit forțele pentru a introduce o distracție inedită pentru pasagerii care merg într-o mașină a producătorului german. VR-ul se află în centrul distracției și promite să schimbe entertainment-ul auto.

Matrix Powerwatch 2

CES 2019 a fost locul în care am văzut un ceas inteligent care se alimentează atât cu energie solară, cât și prin căldura eliberată de corpul celui care poartă acest ceas. Practic tu ești bateria propriului tău ceas.

KitchenAid Smart Display

Pentru pasionații de gătit, Google a venit cu un asistent care i-ar putea ajuta să găsească mai ușor rețete și să învețe mult mai rapid trucuri pentru a găti mai bine. Acesta va costa între 200 și 300 de dolari.

Acer Swift 7

Acer se descurcă extraordinar de bine în competitia pentru cel mai subțire laptop. Swift 7 are un display mai subțire de 3 mm, pentru ca întreg laptopul să cântărească doar 900 de grame. În spate are un CPU Intel Core i7-8500Y, similar cu ce ai putea găsi într-un MacBook Air. Prețul va pleca de la 1700 de dolari.

P&G Opté Precision Skincare System

Cu ajutorul unei camere, acest gadget îți va scana fața la 200 fps și poate detecta atumite probleme ale pielii, pe care le va acoperi cu machiaj. Practic, o trusă de machiaj smart foarte rapidă.

Google Assistant 2019

Google Assistant a venit la CES 2019 cu câteva îmbunătățiri, precum Interpreter Mode și Connect Google, ceea ce va permite, în cazul primului update, discuțiilor în 27 de limbi străine să fie traduse automat, în timp ce al doilea va facilita o conectare mai ușoară a gadgeturilor smart din viața ta.

Alienware Area-51m


Este cel mai puternic laptop de gaming văzut vreodată, având marele avantaj că poate fi upgradat pe piese, o premieră pentru laptopuri. Vine cu un procesor Intel Core i9-9900HK și o placă video GeForce RTX 2080, iar prețul va sări de 2.000 de dolari.

Omron HeartGuide

Este foarte greu să dezvolți produse de masă care facilitează beneficiile medicale, însă Omron HeartGuide vine cu aprobarea FDA din SUA și posibilitatea de-a măsura în timp real care este tensiunea arterială a unei persoane.

HTC Vive Pro Eye

VR-ul nu a murit, evoluează. Cel puțin asta susține HTC, care a venit la CES 2019 cu un produs nou, care poate preciza exact unde privești atunci când te uiți la o imagine compusă 360.

Share articol: