Ne uităm astăzi la câteva dintre cele mai tari accesorii pe care le poți alege drept cadou pentru prietenii care folosesc un iPhone.

1. Pentru un prieten neîndemânatic

Fiecare dintre noi are un prieten care a scăpat telefonul pe jos de prea multe ori. Iar atunci când vorbim despre un model care depășește prețul de 3000 de lei, parcă totul este mai dureros. Acest accesoriu este de folos pentru cei care nu pot să țină bine un telefon în mână și să-și facă un selfie fără să se teamă că își vor distruge gadgetul într-un moment de neatenție.

2. Un cablu de încărcare care să nu se mai rupă niciodată

Cablurile de iPhone au două mari probleme: sunt prea scurte și prea sensibile. Acestea se rup repede, iar dacă mai ai și o pisică foarte curioasă prin casă poți să spui adio cablului foarte rapid. Native Union Night Cable este un cablu foarte lung și foarte rezistent, care poate deveni rapid alegerea preferată a oricărui posesor de iPhone.

3. O husă elegantă de piele

iPhone are o problemă. Costă mult și tocmai din acest motiv tindem să alegem să îl protejăm mai mult decât am face-o cu oricare alt telefon. Acest lucru ne duce însă în situația în care peste un design superb care a costat foarte mulți bani să aplicăm o husă de 60 de lei care arată oribil. Nomad iPhone Cases rezolvă mai multe probleme dintr-un foc, oferind și o protecție excelentă a telefonului, dar și o husă elegantă, din piele.

4. O boxă portabilă vintage

Pentru posesorii de iPhone care sunt îndrăgostiți de muzică, Marshall Kilburn Portable Bluetooth Speaker este boxa perfectă Bluetooth, ideală pentru o vacanță de iarnă la munte.

5. Un încărcător wireless

Anker PowerWave este destinat posesorilor de iPhone care dețin cel puțin modelul 8 sau o variantă mai recentă. Acesta poate fi un cadou extrem de bun pentru o persoană care petrece mult timp la birou.

6. Apple WatchAcest cadou este mai mult pentru o persoană foarte dragă, mai ales dacă vorbim despre cineva care face sport și își monitorizează sănătatea cu mare atenție.

7. O baterie externăPentru persoanele care sunt mereu pe drum și nu au acces de fiecare dată la o priză, o baterie externă poate fi salvatoare. Jackery Bold are 6000 mAh și vine cu cabluri Lightning și Micro USB.