Acestea au evoluat la nivelul în care pot oferi și asistență pentru cei care vor să-și monitorizeze sănătatea sau caută să slăbească.

Te pot ajuta să numeri pașii făcuți, să calculezi caloriile arse, să îți monitorizezi îndeaproape calitatea somnului și să îți numere chiar și seturile de exerciții de la sală.

Polar M430


Vorbim despre un model low-end care dispune totuși de cele mai importante tehnologii. Are GPS, monitor de puls și o baterie care ține pentru 30 de ore de la o singură încărcare. Este un model util pentru cei care fac jogging.

Garmin Forerunner 935

Pentru alergători, bicicliști, înotători și cei care participă la triatlon, acest model este extrem de util. În plus, rezistă timp de 60 de ore pentru monitorizare permanentă a activităților fizice și până la două săptămâni în modul simplu de smartwatch.

Garmin Forerunner 645 Music

Tot de la Garmin vine acest model care are un design mai atractiv și are avantajul că poate stoca de unul singur muzică, până la 500 de piese. În același timp, este dotat cu un program de monitorizare al antrenamentului dezvoltat de Firstbeat.

Garmin vivosport


Vorbim despre un monitor pentru inima, rezistență la apă de până la 50 de metri, rezistă 7 zile cu o singură încărcare și îți monitorizează somnul.

Fitbit Charge 3

Arată bine, este versatil, e rezistent la apă și are cei mai buni senzori pentru inimă pe care îi vei vedea pe un ceas inteligent. Dacă nu ai nevoie de un GPS, acesta este modelul perfect pentru tine.